Primul site dedicat doar mireselor din Bucuresti

BUCURESTI - 11 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Viitoarele mirese din Bucuresti au de curand la indemana cel mai util instrument de organizare a unei nunti, www.nuntabucuresti.ro.

www.nuntabucuresti.ro

www.nuntabucuresti.ro

 www.nuntabucuresti.ro revolutioneaza modul in care tinerii care doresc sa se casatoreasca pot folosi internetul pentru organizarea nuntii mult visate economisind astfel timp si bani. 

Andreea Gudiu

Viitoarele mirese din Bucuresti au de curand la indemana cel mai util instrument de organizare a unei nunti, www.nuntabucuresti.ro.www.nuntabucuresti.ro este primul site local dedicat doar mireselor din Bucuresti. Aici, viitoarele mirese pot gasi informatii utile referitoare la restaurantele din Bucuresti care organizeaza nunti (capacitatea salii, mese rotunde, spatiu de joaca pentru copii, nunti in aer liber, etc), detalii depre serviciile oferite de agentiile de decoratiuni din Bucuresti, date de contact a fotografilor, videografilor, florariilor precum si a celorlate categorii de furnizori de servicii pentru nunti ca de exemplu saloane de rochii de mireasa, centre si saloane de infrumusetare, agentii pentru luna de miere sau cursuri de dans. www.nuntabucuresti.ro revolutioneaza modul in care tinerii care doresc sa se casatoreasca pot folosi internetul pentru organizarea nuntii mult visate economisind astfel timp si bani.www.nuntabucuresti.ro, pe langa listele complete cu furnizorii de servicii si produse pentru nunti, pune la dispozitia mireselor o sumedenie de articole realizate de specialisti din domeniul nuntilor din Bucuresti si nu numai. Tot aici, fostele mirese impartasesc experienta lor cu viitoarele mirese, prezentand cea mai importanta zi din viata lor in sectiunea Nunti Reale. In cadrul acestor articole sunt prezentate imagini inedite din cadrul unor nunti deosebite care au avut loc in orase din Romania, sunt prezentati furnizorii care au participat la organizarea nuntii precum si idei si sfaturi din partea fostelor mirese.Fiecare informatie prezentata pe www.nuntabucuresti.ro este atent verificata, fiecare furnizor inscris pe www.nuntabucuresti.ro este contactat telefonic pentru completarea profilului asadar www.nuntabucuresti.ro reprezinta o sursa sigura de informare si documentare pentru viitoarele mirese din Bucuresti.Constructia site-ului www.nuntabucuresti.ro a durat mai bine de doi ani si a presupus costuri insemnate din partea fondatorilor. Desigur, evolutia site-ului nu se opreste aici, mereu fiind gandite si implementate noi facilitati atat pentru viitoarele mirese cat si pentru furnizorii de servicii si produse prezenti pe www.nuntabucuresti.roPortalul www.nuntabucuresti.ro face parte dintr-o retea nationala de site-uri locale care ofera tinerilor din fiecare regiune a tarii informatii utile organizarii evenimentului mult asteptat.  

Taguri: nunta bucuresti
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uzinaweb/primul-site-dedicat-doar-mireselor-din-bucuresti