Vaca de muls

Definitie Vaca de muls

Produs/activitate din portofoliul firmei, caracterizat printr-o cota de piata si o rentabilitate ridicata, un necesar de resurse financiare redus, dar si o rata de crestere a pietei scazuta. Sunt produse generatoare de lichiditati in activitatea firmei. ( dupa modelu propus de BCG )

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vaca de muls? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vaca de muls.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vaca de muls. Definitiile termenilor despre Vaca de muls cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vaca de muls, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vaca de muls.