Black Friday si in turism? Se poate la Altours

BUCURESTI - 21 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism, Internet

Cine spune ca ofertele speciale de Black Friday se pot aplica doar in anumite domenii? Atat timp cat vanzarile se efectueaza preponderent online si exista posibilitatea unei reduceri suplimentare orice domeniu este deschis.

Altours - Black Friday

Altours - Black Friday

Altours a hotarat sa le ofere clientilor sai pe langa reducerea de 20% de Early Booking pentru vara viitoare in Albena – inca o reducere suplimentara de 10%.

Astfel in noaptea de Vineri 23 Noiembrie 2012 toti clientii Altours ce vor efectua rezervari online pentru Albena vor avea o reducere de 30% fata de tarifele standard. Aceasta oferta este valabila doar pentru persoane fizice.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca clientii sunt urmatoarele:

-          Sa efectueze rezervarea online intre 23.11.2012 ora 17:00 si 24.11.2012 ora 08:00

-          Sa achite rezervarea online cu cardul, sau in 24 h de la rezervare prin Banca

Toate rezervarile pentru Albena – Bulgaria vor fi confirmate automat si fiecare client primeste factura proforma prin e-mail.

Perioada pentru care pot fi efectuate rezervari - 13.05.2013 - 30.10.2013. 

Numarul de camere disponibil este limitat la fiecare hotel din oferta prezenta pe www.euroturism.ro

Toate documentele de calatorie  (voucher, contract, factura fiscala) – vor fi oferite deasemenea online clientilor dupa ce rezervarile sunt achitate.

Astfel agentia de turism Altours tine pasul cu cerintele clientilor si cu tendintele pietei vanzarilor online, tehnologia utilizata pentru vanzari fiind si in acest caz decisiva.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).