Vad comercial

Definitie Vad comercial

Loc plasat in apropierea unei mari cai de comunicatie, care asigura comerciantului o clientela numeroasa pentru realizarea de afaceri prospere.Nod de trafic care cuprinde mai multe puncte comerciale de mare atractie, fie prin insusi volumul traficului, fie prin traditia sa istorica. Mai multe vaduri comerciale formeaza impreuna un centru comercial.Vezi si Fond de comert.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vad comercial? Propune definitie

Poze Vad comercial

 • Galerii comerciale

  Poza: Galerii comerciale

 • Negocierea comerciala

  Poza: Negocierea comerciala

 • MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

  Poza: MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

 • Negocierea Comerciala by Evolutiv

  Poza: Negocierea Comerciala by Evolutiv

 • Vezi toate pozele despre Vad comercial

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vad comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vad comercial. Definitiile termenilor despre Vad comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vad comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vad comercial.