VAI

Definitie VAI

Visibility Adjusted Impacts. In pietele cu metode sofisticate de cercetare outdoor, acest tip de impacturi sunt folosite pentru a masura numarul de oameni care vad un poster. VAIs utilizeaza aplicatii pe computer pentru a masura miscarea ochiului atunci cand se trece pe langa o locatie si sunt calculate prin masurarea acestei informatii in functie de numarul brut de oameni care trec pe langa panou. Cu cat este mai buna incadrarea poster-ului, cu atat VAI va fi mai aproape de cifra bruta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru VAI? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul VAI.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la VAI. Definitiile termenilor despre VAI cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la VAI, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la VAI.