TopGear si SpeedRC va invita la Avampremiera filmului “Loveste si fugi”

BUCURESTI - 13 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Revista Top Gear in parteneriat cu Speed RC Romania organizeaza in perioada 15-18 septembrie 2012, evenimentul de lansare oficiala a celei mai tari comedii a anului 2012, filmul " Loveste si fugi " cu Bradley Cooper (Dincolo de limite, Marea mahmureala, Echipa de soc) in rolul principal.

p

p

Revista Top Gear in parteneriat cu Speed RC Romania organizeaza in perioada 15-18 septembrie 2012, evenimentul de lansare oficiala a celei mai tari comedii a anului 2012, filmul "Loveste si fugi" cu Bradley Cooper (Dincolo de limite, Marea mahmureala, Echipa de soc) in rolul principal.

Evenimentul se va desfasura in Baneasa Shopping City din Bucuresti unde toti cei care doresc pot sa isi incerce calitatile de pilot cu automodele radiocomandate pe circuitele de racing puse la dispozitie de Speed RC.

De asemenea, in cadrul evenimentului vor avea loc demonstratii de pilotaj automodele Onroad , Offroad si Drift de catre piloti experimentati din Romania.

Toti cei prezenti la eveniment au din partea Speed RC o reducere de 10% la orice produs achizitionat pana la sfarsitul lunii Septembrie 2012, pe baza cupoanelor primite la locul evenimentului, din magazinul online speedrc ro sau showroom-ul din soseaua Metalurgiei 12-18.

Din partea TopGear poti castiga 50 invitatii duble la avampremiera filmului "Loveste si Fugi”, plus multe produse promotionale TopGear.

Organizatorii vor oferi o masina cu radiocomanda, copie licentiata la scara 1/24 a renumitului model BMW Z4 GT3 care va fi inmanata castigatorului de la tombola organizata cu ocazia acestei prezentari.

La eveniment vor fi prezenti invitati din partea oficialitatilor locale, reprezentanti ale unor marci de renume din diverse sectoare, invitati media, fani si prieteni ce se vor distra impreuna cu noi. (parteneri media, colaboratori, presa)

Te asteptam sa te antrenezi pentru cursele de viteza impreuna cu prietenii tai!