Cupid Party - Dragobete style!

Locul desfasurarii: Rin Grand Hotel

Organizator: SingleBell

Cupid Party - Dragobete style!

Te invitam sa petreci sarbatoarea tineretii si a dragostei, Dragobetele, alaturi de noi si multi alti singles indragostiti de viata traita la intensitate maxima!

In seara de 25 februarie 2012, Cupidon si ajutoarele lui ti-au pregatit ceva: o noua petrecere in cinstea frumosului si iubirii!

Este vorba despre timp de calitate petrecut alaturi de alte persoane care nu se afla intr-o relatie si vor sa se distreze, cunoscand in acelasi timp si multi oameni noi, potentiali prieteni buni sau parteneri de cuplu.

La ce sa te astepti?

- multi singles atragatori si dornici sa te cunoasca, intre care ai putea gasi persoana potrivita tie;

- joculete si concursuri de spart gheata;

- spectacol de magie si iluzionism cu Verdini;

- atmosfera exploziva creata de aceiasi MC Marius Stoica si DeeJay Saguna, care ne-au incantat si la prima petrecere(Radio3Net Florian Pittis si Bucuresti FM);

- karaoke;

- tombola cu premii;

- multa muzica buna si dans;

- bufet suedez si open bar

Participarea numai pe baza de inscriere pe site: www. singlebell .net

Citeste mai mult: Cupid Party - Dragobete style!

Despre STATE G. VALERIA SIMONA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

SingleBell este singurul serviciu de speed dating (intalniri rapide) din Romania si prima retea de socializare offline dedicata celor care nu se afla intr-o relatie. Reteaua SingleBell are la activ peste 70 de evenimente organizate, mai mult de 40 de relatii formate si primul "copilas SingleBell". Intalnirile se tin pentru diverse categorii de varste, iar grupele se formeaza tinand cont de mai multe criterii de selectie, astfel incat participantii sa aiba cat mai multe lucruri in comun

Confirmare pana la data: 22 February 2012

Participare: Taxa de participare