Cupid Party - Dragobete style!

Locul desfasurarii: Rin Grand Hotel

Organizator: SingleBell

Cupid Party - Dragobete style!

Te invitam sa petreci sarbatoarea tineretii si a dragostei, Dragobetele, alaturi de noi si multi alti singles indragostiti de viata traita la intensitate maxima!

In seara de 25 februarie 2012, Cupidon si ajutoarele lui ti-au pregatit ceva: o noua petrecere in cinstea frumosului si iubirii!

Este vorba despre timp de calitate petrecut alaturi de alte persoane care nu se afla intr-o relatie si vor sa se distreze, cunoscand in acelasi timp si multi oameni noi, potentiali prieteni buni sau parteneri de cuplu.

La ce sa te astepti?

- multi singles atragatori si dornici sa te cunoasca, intre care ai putea gasi persoana potrivita tie;

- joculete si concursuri de spart gheata;

- spectacol de magie si iluzionism cu Verdini;

- atmosfera exploziva creata de aceiasi MC Marius Stoica si DeeJay Saguna, care ne-au incantat si la prima petrecere(Radio3Net Florian Pittis si Bucuresti FM);

- karaoke;

- tombola cu premii;

- multa muzica buna si dans;

- bufet suedez si open bar

 

Participarea numai pe baza de inscriere pe site: www. singlebell .net

Despre SINGLEBELL CONCEPTS S.R.L.

SingleBell este prima agenție de speed dating și singles events din România și prima rețea de socializare offline dedicată celor care nu se află într-o relație. Evenimentele se țin pentru diverse categorii de vârste, iar grupele se formează ținând cont de mai multe criterii de selecție, astfel încât participanții să aibă cât mai multe lucruri în comun.

Confirmare pana la data: 1 februarie 2012

Participare: Taxa de participare