Valid Objection

Definitie Valid Objection

Obiectie bine fondata facuta de un potential cumparator in defavoarea unui produs sau serviciu oferit de un agent de vanzari unele obiectii pot fi demontate, pe cand altele (de genul lipasa banilor sau lipsa necesitatii produsului) nu. Vezi Objections (obiectii) Hidden Objection (obiectii ascunse) Invalid Objection (obiectii nevalide).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valid Objection? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valid Objection.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valid Objection. Definitiile termenilor despre Valid Objection cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valid Objection, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valid Objection.