Cadouri pentru Sfintele Pasti

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cu ocazia Sfintelor Pasti, Valki Art va ofera un alt tip de cadouri pentru partenerii, colaboratorii, angajatii dumneavoastra si, de asemenea , pentru cei dragi.

Inlocuind clasicul cos cu mancare, noi va propunem obiecte spre pastrare.

Cosul artistic Valki Art este compus din: platou pictat manual (19/19 cm), rama foto pictata manual, lumanare si un cadou din partea echipei Valki Art, ce consta intr-o sticla de vin rosu.

Puteti opta pentru varianta de cos propusa de echipa noastra sau puteti alege chiar dumneavoastra obiectele pe care le doriti in cos.

Valki Art realizeaza si obiecte personalizate, cu logo-ul companiei dumneavoastra, imbinand arta cu promovarea.

Pe www.valkiart.com veti gasi obiecte din sticla si lemn pictate manual, unicate, spunand fiecare o poveste, pregatite sa se imbrace in straie de sarbatoare si sa fie daruite celor dragi, colegilor, colaboratorilor si partenerilor dumneavoastra de afaceri.

Pentru informatii suplimentare despre aceasta oferta va rugam sa ne contactati la office@valkiart.com sau la telefon 0723 567 820.

Despre Valki Art

Obiecte din sticla si lemn pictate manual, in stil traditional sau modern, rafinate, purtand toate inscriptia 'unicat', cadourile marca Valki Art isi propun sa puna arta in slujba dumneavoastra.

Echipa Valki Art va ureaza “Paste Fericit!”


office@valkiart.com