Valoare bursiera a actiunii

Definitie Valoare bursiera a actiunii

Valoarea rezultata din raportul dintre cererea si oferta de titluri care apare prin intermediul pietei bursiere, raport numit cotatie.Valoarea bursiera nu este totdeauna semnificativa, deoarece ea poate sa evolueze sub influenta unro parametri straini societatii considerate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare bursiera a actiunii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare bursiera a actiunii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare bursiera a actiunii. Definitiile termenilor despre Valoare bursiera a actiunii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare bursiera a actiunii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare bursiera a actiunii.