Esti in FOTOSFERA, deci fotografiezi!

BUCURESTI - 30 mai 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Se lanseaza oficial site-ul http://www.fotosfera.ro - un produs informational menit sa promoveze oameni, valori, proiecte si orice initiativa din sfera fotografiei romanesti.
FOTOSFERA este un portal deschis tuturor celor care iubesc fotografia, doresc sa-si prezinte activitatea fotografica sau sunt interesati de noutatile si evenimentele din acest domeniu.

Pentru ca expresia 'Esti pe internet, deci existi!' este tot mai des intalnita si in lumea fotografiei, in FOTOSFERA pot fi promovate si inscrise pagini web proprii, lucrari, se pot anunta evenimente sau adauga stiri cu privire noutatile aparute in domeniu si multe, multe altele.
Cei care doresc sa contribuie la dezvoltarea sferei fotografiei romanesti sunt bineveniti, iar administratorii site-ului vor sta permanent la dispozitia utilizatorilor pentru orice intrebare, sugestie, recomandare sau propunere la adresa: mail@photosphera.ro.
Echipa editoriala isi propune ca site-ul www.fotosfera.ro sa devina un punct de reper in lumea fotografiei romanesti si sa valideze in scurt timp expresia ' Esti in FOTOSFERA, deci fotografiezi!'

Despre VamaOnline

FOTOSFERA - site dedicat fotografilor, fotografiei celor care ofera sau cauta servicii fotografice profesionale, precum si tuturor celor pasionati sau interesati de noutatile din acest domeniu.
mail@photosphera.ro
mail@photosphera.ro