“Pentru ca ei sunt viitorul nostru…”: VARTA doneaza 1 leu din fiecare blister de baterii vandute catre Asociatia Climb Again si Fundatia eMag

BUCURESTI - 26 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Inca de la inceputul anului 2019, grupul VARTA AG s-a preocupat de bunastarea copiilor si a tinerilor adulti lansand in Europa initiativa caritabila VARTA Helps. VARTA a devenit partener al diverselor asociatii europene care lupta pentru combaterea malnutritiei si a inegalitatii sociale in tarile in curs de dezvoltare. In Romania, anul 2020 a reprezentat debutul campaniei VARTA Helps, primii parteneriate pe plan local fiind incheiate cu Asociatia Speranta Pentru Copii Brasov, Organizatia Umanitara Concordia si Fundatia eMAG pentru Educatie.
In 2021 am continuat acest demers, sprijinind in cadrul campaniei VARTA Helps Asociatia Climb Again – terapie prin escalada si continuand parteneriatul cu Fundatia eMAG pentru Educatie.

VARTA Helps Climb Again

VARTA Helps Climb Again

Credem că fiecare copil are un drept de bază în a se simți iubit, susținut și în siguranță. Și că, prin VARTA Helps și partenerii noștri locali, putem face posibile acest lucruri pentru un numar cat mai mare de copii.

VARTA își dorește ca alături de Climb Again să ajute la influențarea percepției generale asupra potențialului copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. Astfel, ne propunem să creăm un cadru în care aceștia să-și dezvolte abilitățile necesare unei vieți independente.

Prin proiectul VARTA Helps desfasurat cu sprijinul partenerilor nostri din retail – Selgros, Kaufland si reteaua de magazine Mobiup, VARTA isi propune sa ajute asociatia Climb Again sa ofere si mai multe cursuri gratuite de escaladă și sesiuni de psihoterapie  pentru copii cu deficiențe vizuale, auditive, motorii și cu tulburări din spectrul autist.

 

Programul ”Nouă ne pasă” al fundației eMAG a fost lansat inițial (2014) ca o serie de acțiuni prin care ofereau resursele necesare pregătirii școlare unor comunități cu posibilități restrânse.

 

În 2016 a fost definit un mod de intervenție unitar prin implementarea de centre after-school în zone rurale. În prezent, funcționează 24 de centre after-school în care 800 de copii se pregătesc pentru a putea finaliza cel puțin ciclurile de învățământ obligatoriu.

Pentru anul școlar 2020-2021 au fost depuse 138 de propuneri pentru înființarea de centre after-school in Romania, propuneri înaintate de catre profesori și învățători din toata Romania. Impreuna cu partenerul nostru- reteaua de magazine Flanco – VARTA isi doreste sa ajute ca toate aceste propuneri sa devina realitate. Mai multe detalii despre proiectele derulate de fundatia eMAG gasiti aici: https://nouanepasa.ro/

 

VARTA incearca in acest mod sa aduca o contributie directa in sprijinul acelora care sunt atat de dependenti de ajutorul comunitatii pe termen lung: copiii – pentru ca ei sunt viitorul nostru.

 

 

Toate informatiile legate de proiectul VARTA Helps pot fi gasite aici:

http://www.varta-consumer-helps.com/ro/children/

Despre VARTA

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri doar experiente de calitate am ales ca vedeta a campaniei VARTA Helps cea mai puternica baterie VARTA. Dezvoltată în special pentru utilizarea în dispozitive cu consum marit de energie, echipamente computerizate sau lanterne, VARTA LONGLIFE Power oferă energia puternică necesară pentru dispozitivele cu un consum mare de energie.
Mai multe detalii despre produsele VARTA gasiti aici: www.varta-consumer.com
Despre VARTA AG
VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.
Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/varta4/pentru-ca-ei-sunt-viitorul-nostru-varta-doneaza-1-leu-din-fiecare-blister-de-baterii-vandute-catre-asociatia-climb-again-si-fundatia-emag