ANUNT INCEPERE PROIECT GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE BENEFICIARILOR IMM

Balotesti - 6 aprilie 2021

Comunicat tip General in HoReCa

.

VATRA NEAMULUI SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Solicitare grant capital de lucru” proiect  nr RUE Nr. 4045 din 22-10-2020  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BUCUREŞTI

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii VATRA NEAMULUI SRL, desfasurata in punctul de lucru din ILFOV, localitatea Baloteşti, strada Str. CALEA BUCURESTI, nr. 29, PARTER, ETAJUL 1 SI ETAJUL 2, pentru continuarea activitatii, ca urmare a efectelor economice generate de pandemia Covid 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 784,525.69 LEI (valoarea totala) din care : 682,196.25 lei grant si 102,329.44 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact:

https://www.vatraneamului.ro, email: contabilitate@vatraneamului.ro

Persoană de contact:

AVRAM NICOLAE

email contabilitate@vatraneamului.ro, tel. 0725557555

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vatra-neamului/anunt-incepere-proiect-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-beneficiarilor-imm1