Vector Software SRL

Vector Software SRL


Descrierea companiei Vector Software SRL

Despre Honda Trading Romania
Honda Trading Corporation, a carei unic actionar este Honda Motor Co., Ltd. a deschis o filiala locala in Romania, numita Honda Trading Romania S.R.L. Din 2 octombrie 2006,Honda Trading Romania S.R.L. si-a inceput oficial activitatea, avand ca misiune distributia de automobile, piese de schimb si accesorii pe piata romaneasca.
Honda Trading Romania S.R.L. si-a stabilit ca principale obiective dezoltarea retelei de dealeri, a strategiei de marketing, satisfacerea deplina a clientilor sai, cat si intarirea imaginii Honda. Astfel, tintim sa marim volumul vanzarilor de la 500 de unitati in 2006, pana la 3000 de unitati in anul 2010.
Honda Trading Romania S.R.L are un capital social de 1,36 milioane de euro, detinut in totalitate de Honda Trading Corporation, Japonia, si are sediul central situat in Bulevardul Dimitrie Pompei , nr.10A, Cladirea Conect, etaj 5, sector 2 , Bucuresti, Romania

Despre Vector Software
Firma Vector Software a fost infiintata in ianuarie 2001, ca partener specializat in vanzarea, implementarea si adaptarea aplicatiilor Oracle E-Business Suite. Vector Software a acumulat in timp o vasta expertiza in domeniu si importante cunostinte asupra mediului de afaceri din Romania, devenind un partener de traditie in localizarea si implementarea Oracle Applications si firma agreata de Oracle Corporation pentru realizarea variantei localizate a modulului Oracle Payroll, un produs foarte sensibil din punctul de vedere al specificului legislatiei romanesti. In 2004, firma a obtinut certificarea Oracle E-Business Suite Certified Partner
La inceputul anului 2006, Vector Software a achizitionat firma Orasys Extend, specializata in oferirea unui pachet de servicii tehnice si de consultanta profesionala (Oracle Expert Services), contribuind la extinderea portofoliului de solutii si servicii al companiei. Pentru a fi cat mai aproape de clienti si pentru a-si dezvolta capacitatea de a raspunde in timp real cerintelor acestora, Vector Software a deschis la inceputul anului 2006 un punct de lucru in orasul Cluj-Napoca.
In a doua jumatate a anului 2006, experienta acumulata, expertiza si profesionalismul, s-au concretizat in obtinerea celui mai inalt grad de certificare Oracle - Certified Advantage Partner, Vector Software intrand astfel in elita mondiala a celor aproximativ 15% dintre partenerii Oracle care indeplinesc conditiile acestei titulaturi.
Printre clientii firmei se afla companii importante din domeniile: financiar-bancar, petrol&gaze, telecomunicatii, utilitati, retail, productie.

Comunicate Vector Software SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Vector Software SRL.