Vector Telecom - principalul furnizor national de servicii de fax – a sustinut Let’s Do It, Romania 2012!

BUCURESTI - 16 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Pentru al doilea an consecutiv, Vector Telecom a sustinut evenimentul national Let’s Do It, Romania! cu servicii de telecomunicatii de inalta calitate prin prisma unei tehnologii performante.

Vector Telecom - principalul furnizor national de servicii de fax – a sustinut Let’s Do It, Romania 2012!

Sambata, 12 mai 2012, Vector Telecom a respectat angajamentul de solidaritate fata de comunitatea nationala si s-a alatura actiunii de curatare a Romaniei initiata de Let’s Do It, Romania!. Pentru al doilea an consecutiv, Vector Telecom  s-a implicat in evenimentul national Let’s Do It, Romania! oferind servicii de telecomunicatii de inalta calitate care au la baza o tehnologie inovatoare si performanta.

Vector Telecom satisface nevoile de business ale companiilor, facilitand comunicarea prin servicii de telecomunicatii Email to Fax, Fax to Email, Voce si Date, SMS Mailing. Vector Telecom si-a inceput activitatea in aprilie 2006, fiind prima companie de pe piata telecomunicatiilor din Romania care a propus servicii cu valoare adaugata, de fax. Incepand cu aceasta data, Vector Telecom si-a asumat doua angajamente: unul de a tine pasul cu tehnologia oferind servicii de inalta calitate si altul de responsabilitate fata de comunitate prin participarea si implicarea in proiecte sociale si comunitare. 

Let’s Do It, Romania!, ziua de curatenie nationala a Romaniei, a fost organizata pe 12 mai 2012, facand parte din marea echipa Let’s Do It, World!, eveniment ce implica peste 100 de tari intr-un eveniment global de voluntariat al curateniei in perioada 24 martie-25 septembrie 2012. In acest an, Let’s Do It, Romania!   s-a desfasurat in aceeasi zi cu zilele de curatenie nationala organizate in Republica Moldova si Bulgaria.

Let’s Do It, Romania, evenimentul national de curatenie al gunoaielor din Romania intr-o singura zi, s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor. 

Despre Vector Telecom

Principalul furnizor national de servicii de fax