Piese de schimb pentru camioane si semiremorci, intr-un nou site

BUCURESTI - 20 septembrie 2005

Comunicat tip General in Auto

Vector Trading pune la dispozitia clientilor sai un nou instrument: www.vectortrading.ro.

Sub sloganul "Bine ati venit in lumea noastra", noul site invita clientii si partenerii sa descopere navingand facilitatile propuse: identificarea si comandarea pieselor pentru camioane, remorci, autocare si microbuze.
Echipa Vector are acum un instrument complementar profesionalismului ei, pentru ca site-ul preia multe din atributiile angajatilor in ceea ce priveste informarea si asistenta clientilor.
Vector Trading este o companie care mizeaza pe tinerete si pe experieta, iar aceste doua caracteristici se regasesc in dinamismul, deschiderea si buna documentare ce caracterizeaza site-ul. Reactiile de pana acum ale clientilor justifica entuziamul fata de noul instrument pe care l-am creat pentru partenerii nostri.

Despre Vector Trading

Vector Trading distribuie piese din import pentru pentru autocamioane, semiremorci, autocare si microbuze. Livrarea este gratuita in toata tara si se realizeaza in maximum 24 de ore. Compania ofera discounturi substantiale in functie de cantitati. Calitatea vest-europeana vine direct de la producatorii de piese pentru Man, Mercedes, Scania, Volvo, Daf, Iveco, Setra, Bpw, Saf, Ror, Schmitz, Kogel, Fruehauf, Trailor etc

Tel: 021.407.6092
Fax: 021.407.6093
RDS: 031.409.82.82
GSM: 0724.543.834

contact@vectortrading.ro