Firma Kalpo participa la Targul international de produse alimentare Alimentaria Barcelona 2016

BUCURESTI - 12 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, Retail

Kalpo SRL va face cunoscuta calitatea ceaiurilor romanesti in cadrul targului Alimentaria 2016, eveniment care se va desfasura in Barcelona, in perioada 25 - 28 aprilie. Aproximativ 4000 de companii din peste 75 tari isi vor face cunoscute ofertele celor 140.000 de vizitatori, cat se estimeaza ca vor fi prezenti.

Firma Kalpo participa la Targul international de produse alimentare Alimentaria Barcelona 2016

Ceaiurile romanesti produse de Kalpo SRL se vor afla in aceasta primavara pentru a doua oara in cadrul unui targ Alimentaria – eveniment ce primavara aceasta va implini 40 de ani de activitate.

„Suntem onorati ca putem sa reprezentam Romania la unul dintre cele mai mari evenimente internationale destinate industriei alimentare „Targul Alimentaria Barcelona 2016”. Este important pentru economia tarii si pentru fiecare producator roman ca produsele romanesti sa fie cunoscute si recunoscute de cat mai multe companii straine”, a declarat domnul Eugen Achim, director general Kalpo SRL.

Prin intermediul acestui eveniment isi vor promova produsele cateva zeci de producatori romani din diferite sectoare: carne, conserve, ceaiuri, dulceturi, panificatie, dulciuri, branzeturi etc.

Expozitia internationala de produse alimentare Alimentaria Barcelona reuseste sa reuneasca  peste 4.000 de expozanţi din 75 de ţări şi peste 140.000 de vizitatori din intreaga lume. Acest eveniment este o reala oportunitate de incheiere a unor parteneriate de succes, care sa fructifice economia Romaniei.

Romania va fi reprezentata in Spania de cateva zeci de firme de renume ale industriei alimentare romanesti, printre care si Kalpo SRL. Timp de 4 zile produsele romanesti se vor face cunoscute comapaniilor straine. O modalitate eficienta in sporirea economiei si in crearea unei imagini profesionale a Romaniei.

Despre VEDDA EVOLET LAND OF TEA

Compania KALPO este o societate din Romania, o afacere de familie fondata de doi buzoieni in anul 1992. Obiectivul principal de activitate este productia si ambalarea ceaiurilor din plante, fructe, a ceaiului verde si negru, iar ca activitate complementara colectarea plantelor medicinale, a fructelor de padure si conditionarea lor in vederea comercializarii pe piata interna dar si pe cea externa.