Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, Social, HoReCa

Live site

Painea integrala Chef Gourmand cu seminte, fabricata de Vel Pitar, a fost desemnata castigatoarea trofeului „Painea Anului 2016” la categoria fabricatie industriala in Romania, in cadrul concursului GastroPan.

Painea Chef Gourmand cu seminte a fost lansata la mijlocul anului 2015 si a castigat rapid increderea consumatorilor, intrand in topul preferintelor acestora. Calitatile i-au fost confirmate acum si de profesionistii din domeniul moraritului si panificatiei prin adjudecarea celei mai inalte distinctii - „Painea Anului 2016” - la categoria fabricatie industriala, in cadrul prestigiosului concurs Gastropan.

Echipa Vel Pitar a dezvoltat sortimentul Chef Gourmand Paine Integrala cu Seminte in urma unei analize atente a preocuparilor consumatorilor de paine si a unui studiu al preferintelor de gust ale acestora din care a reiesit interesul ridicat al romanilor pentru produsele sanatoase si gustoase.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania

Painea cu seminte Chef Gourmand, realizata din faina integrala, ofera consumatorilor nenumarate beneficii care o diferentiaza de painea alba: este bogata in fibre naturale, iar faina integrala are vitamine si minerale, ajutand procesul digestiv, mentinerea greutatii si contribuind la preventia afectiunilor cardiace.

In plus, se adauga beneficiile functionale ale semintelor. Astfel, semintele de floarea soarelui reprezinta o sursa exceptionala de vitamina E, o vitamina care joaca un rol important in preventia bolilor cardiovasculare. Vitamina E este un antioxidant care ajuta ca radicalii liberi sa nu oxideze colesterolul.

Un alt reprezentant cu proprietati miraculoase din familia semintelor il reprezinta semințele de in. Ele sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți.

Chef Gourmand Paine Integrala cu Seminte - Painea Anului 2016 in Romania - este disponibila in marile lanturi de magazine precum si in cele de tip traditional.

Despre Vel Pitar

Grupul Vel Pitar, cea mai mare companie de panificatie din Romania si lider de piata in categorie, cu 12 unitati de productie situate in 10 orase principale ale tarii, ofera clienţilor produse de panificaţie şi morărit de calitate superioară, la nivel european.
Vel Pitar investeşte permanent în obţinerea de produse sănătoase, care au drept caracteristici definitorii valoarea nutritivă ridicată şi un conţinut bogat în ingrediente cu rol benefic asupra organismului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vel-pitar/chef-gourmand-cu-seminte-de-la-vel-pitar-este-painea-anului-2016-in-romania