Vel Pitar intră pe piaţa napolitanelor ambalate

BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vel Pitar a lansat la începutul lunii septembrie a.c. napolitanele Almadolce în două variante de cremă – cacao şi lămâie. Noile produse beneficiază de o reţetă nouă, un ambalaj atrăgător şi de un brand feminin – Almadolce.

Vel Pitar intră pe piaţa napolitanelor ambalate

Dat fiind ritmul de creştere al pieţei napolitanelor, Vel Pitar a decis să completeze gama de produse Almadolce (ruladele şi miniprăjituri) cu două sortimente de napolitane ambalate din topul preferinţelor consumatorilor, până în acest moment compania având în ofertă doar sortimente vrac.

Napolitanele Almadolce se adresează în special femeilor din mediul urban, cu vârste între 18 şi 35 ani, care adoră să-şi facă timp pentru o pauză delicioasă. Napolitanele Almadolce au trei straturi de napolitană crocantă, două straturi de cremă (cacao şi lămâie) şi sunt ambalate în pungi de 200 g. Termenul de valabilitate este de 1 an.

Napolitanele Almadolce sunt produse în punctul de lucru din Iaşi al companiei Vel Pitar si sunt distribuite la nivel naţional. Sub brandul Almadolce, Vel Pitar mai produce în punctul de lucru din Bucureşti, rulade şi miniprajituri. Lansarea napolitanelor Almadolce este însoţită de acţiuni de trade marketing în reţele de distribuţie naţionale şi locale (reţeaua de magazine Vel Pitar, magazine de dimensiuni medii şi mici, IKA).

Despre Vel Pitar

Vel Pitar este liderul pietei de panificatie din Romania, avand centre de productie in Bucuresti (2 fabrici) si in 10 judete ale tarii (Valcea, Arges, Cluj, Galati, Iasi, Gorj, Brasov, Giurgiu, Dambovita si Olt). Actionarul majoritar la Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Ramona Sevastre
Coordonator Relaţii Publice
ramona.sevastre@velpitar.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vel-pitar/vel-pitar-intra-pe-piata-napolitanelor-ambalate