velier    

Comunicate de presa si evenimente pe tema velier

 • velier. De 75 de ani emblemă a curajului, încrederii şi solidarităţii umane - Nava şcoală „Mircea”

  velier

  Bucuresti - 22 May 2014

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  De 75 de ani Nava școală „Mircea” este un veritabil ambasador al Forțelor Navale Române în lume, fiind nu numai expresia cunoștințelor marinărești, ci și un bastion al călirii caracterelor, al încrederii și al solidarității umane. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: constanta , romfilatelia , nava scoala mircea , velier , mircea cel batran

  Vezi toate comunicatele de presa despre velier

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul velier.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la velier. Informatiile despre velier cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul velier, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la velier, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.