Cumpara anvelope online si inlocuieste-le pneurile de vara cu unele de iarna

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Media / Publicitate, Sport

Live site

Inca e cald afara si ni se pare greu sa ne gandim ca in scurt timp vremea se va raci, iar pana la primii fulgi de zapada nu mai sunt decat doua sau cel mult trei luni. Avem timp sa ne echipam masina cu anvelope de iarna, insa e bine sa le achizitionam din timp, pentru a profita de reduceri, dar si pentru a stabili din timp o programare la un service auto.

Velopa

Velopa

Legislatia in vigoare nu conditioneaza utilizarea anvelopelor de iarna de o anumita data calendaristica, ci de conditiile meteo nefavorabile. Respectiv, atunci cand carosabilul este acoperit cu zapada, gheata sau polei conducatorii auto sunt obligati sa-si echipeze sau sa aiba deja echipate autovehiculele, in functie de starea partii carosabile. Potrivit legii, esti obligat ca la temperaturi sub 7 grade Celsius inregistrate in mod constant mai multe zile la rand sa ai masina echiata cu anvelope iarna.

 

In caz contrar, vei fi sanctionat. Cei care circula cu anvelope vara pe timp de iarna pot primi intre 9 si 20 puncte-amenda si li se va retine certificatul de inmatriculare/inregistrare al autoturismului, eliberandu-se o dovada inlocuitoare fara drept de circulatie. Conform Codului rutier, certificatul va fi restituit in momentul in care soferul dovedeste ca si-a echipat masina cu anvelope de iarna sau alte echipamente antiderapante certificate, dupa caz.

 

Asadar, este foarte important sa faci toate demersurile pentru a-ti achizitiona din timp anvelope iarna. Vestea cea buna este ca de acum, anvelopele sunt „la un click distanta”. Asta inseamna ca le poti comanda de oriunde te afli si ai la dispozitie un telefon sau un laptop conectat la internet. Intri pe site si alegi modeul potrivit de anvelope, plasezi comanda, iar in cel mai scurt timp, cauciucurile iti vor fi aduse la usa casei.

 

Velopa.ro este magazinul online al importatorului de pneuri auto Velopa. Pe site vei gasi sute de modele de pneuri: anvelope vara, anvelope iarna si anvelope all-season. Sunt cauciucuri de diverste dimensiuni, la preturi potrivite pentru orice buzunar.

 

Astfel, vei putea alege intre anvelope standar, din categoria low-budget, dar si pneuri premium. Din magazinul online Velopa.ro vei putea achizitiona cauciucuri de la branduri foarte cunoscute precum Bridgestone, Pirelli si Continental. Sunt anvelope de cea mai buna calitate, produse cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu. De regula, acestea sunt fabricate in unitati de productie din Europa sau chiar din SUA, iar producatorii acorda o atentie deosebita chiar si celor mai neinsemnate detalii. Pentru ca au o responsabilitate fata de brandul creat, producatori precum Continental sau Pirelli nu-si vor permite sa isi dezamageasca clientii fideli.

 

Tot pe acest site sunt puse la vanzare si anvelope mai ieftine, dar care nu fac rabat la calitate. Acestea sunt produse in general in tari asiatice, un forta de munca este mult mai ieftina, fapt care se traduce si printr-un cost de productie mai mic, adica un pret final redus. Aici se incadreaza anvelope produse de Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Si acestea sunt concepute sa reziste ani buni, daca sunt folosite in mod corect si sunt schimbate la timp, atunci cand afara incepe sa se incalzeasca.

 

Intra pe site-ul Velopa.ro si descopera cat de simpla poate fi experienta achizitiei unui set de anvelope iarna. Portalul are o interfata intuitiva, astfel ca iti va fi foarte simplu sa gasesti ceea ce te intereseaza si sa plasezi comanda. Livrarea este gratuita, iar anvelopele vor ajunge la tine in cel mult 48 de ore.