Biciclete Cannondale – 10% reducere la Veloteca

BUCURESTI - 9 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Turism, Retail

Live site

Introduse de curând pe piaţa românească, bicicletele Cannondale fac dovada unei performanţe ieşite din comun din punctul de vedere al greutăţii sau al geometriei. Vânzările Veloteca de biciclete Cannondale sunt în creştere exponenţială, motiv pentru care în luna august lansăm campania de lichidare de stoc a modelelor 2013, pregătind spre sfârşitul acestui an introducerea noilor modele 2014.

Bicicletele Cannondale 2013 in lichidare de stoc

Bicicletele Cannondale 2013 in lichidare de stoc

Furca  LEFTY, cu care sunt dotate unele versiuni Cannondale, este deja o legendă vie în lumea bicicletelor. Modele precum TriggerScalpelRZF26 şi F29 au datorită ei performanţe incredibile care fac să sclipescă medaliile şi să ţâşnească şampania de pe podiumurile competiţiilor mondiale de cross-mountain, cross-country sau XC race.

Este bine să vă documentaţi înainte de a pune bani deoparte pentru un model Cannondale, dar nu vă pierdeţi în detalii! Modelele rămase în stoc la Veloteca sunt foarte puţine, iar argumentele în favoarea lor sunt foarte multe!

Despre noi:

Din dragoste pentru biciclete, la Magazinul VELOTECA este amenajat un showroom, avand anul acesta prezente marci celebre din lumea celor mai competitive biciclete: Merida, Specialized, Canondale, Bergamont, Corratec, Puma, Ideal, Cross Bike, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Vanmoof, Oyama, We The People, Gazelle, Santa Cruz, Schwinn Csepel, Create, Rocky Mountain, Hello Kitty, Kawasaki, Strider, Point pe care le poti testa, selecta compara si cumpara DOAR AICI!

Veloteca da valoare bicicletei tale, de aceea Magazinul Veloteca va fi furnizorul tau preferat de accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Thule, Shimano, SRAM, Avid, Acor, Birzman, Blakburn, SixSixOne, Deuter, Northwave, Brooks, RockShox, CrazyStuff, SunTour, Bike Fun, Trelock, Topeak, Bike Positive, Bellelli, Point, Slime, Ritchey, Miles, MucOff, Motorex, Kenda, O’Synce, ParkTool, Petzl, Buff, SKS, TSG, Solitaire, PRO, MET, VDO, CST, KMC, Zefal, Lazer, Sigma, Truvativ, TroyLeeDesigns, TSG, Contour, Drift Innovation si altele.

 

Program de vara:Luni – Vineri: 10.00 – 20.00 / pauza de masa 14.00 – 15.00

Sambata: 10.00 – 16.00

 

VELOTECA/unu:

Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728

021 311.82.69, 0720.606.300 

contact@veloteca.ro

 

VELOTECA/doi:

Bd. Ion Mihalache 269, sectorul 2, Bucuresti, cod  011182 

021.224.3732 / 0728.119.925 / 0722.335231 veloteca2@veloteca.ro

Multumim anticipat pentru vizita la magazin! ‚velotecarii’

 

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.