Black Friday.Bike Friday la Veloteca: 28 noiembrie

Organizator: Veloteca

Black Friday.Bike Friday la Veloteca: 28 noiembrie

Va anuntam ca pregatim MEGA- Reduceri  pentru ziua mult-asteptata Black Friday / Bike Friday“, invitandu-i pe cei interesati sa isi pregateasca de pe acum atacul la portile din Str. George Calinescu 51 ( Veloteca DOROBANȚI) si Sos. Iancului 100 (Veloteca IANCULUI)! 

Gasiti pe blogul veloteca.ro/blog o lista care cuprinde unele exemplare speciale din fiecare categorie de biciclete , echipament și accesorii pentru fiecare varsta si pentru orice tip de utilizare.

Bicicletele, echipamentele si accesoriile au reduceri finale, valabile numai pentru 28 Noiembrie 2014*. 

REZERVA acum produsul dorit!

*Preturile afisate vor fi valabile NUMAI in data de 28 Noiembrie 2014 intre orele 00:01 si 23:59 (PENTRU COMENZI ONLINE). Preturile sunt valabile pentru plata cash, cu cardul sau ramburs, dar NU sunt valabile pentru plata in RATE. Puteti face REZERVARI la telefon 021-311.82.69 sau 0720.606.300. Oferta este valabila in limita stocului.

Suntem si noi oameni. Ne plac chilipirurile. Ne dam in vant dupa ocazii unice! Va intelegem pe de-a-ntregul!!! Asa ca va asteptam la Veloteca in Vinerea Neagra (28 noiembrie) sa bem un vin NEGRU fiert, sau doar o cafea NEAGRA, in timp ce va alegeti si va cumparati bicicleta mult visata, cu reducerea mult-asteptata.

Despre VELOTECA

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Confirmare pana la data: 28 noiembrie 2014

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Brooks Brooks
  • northwave northwave