Găzduire profesională pentru biciclete pe toată durata iernii

BUCURESTI - 9 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Social, Logistica/Transport

Având mulţi clienţi fideli care se lovesc de multe ori de problemele pe care trebuie să le rezolve în privinţa depozitării şi amenajării locuinţei din cauza bicicletei(lor) păstrate în casă pe toată perioada iernii, lansăm serviciul special de găzduire profesională a bicicletelor: Velogaraj la Veloteca.

Dacă mulţi dintre biciclişti nu mai folosesc bicicletele şi trebuie să improveze soluţii de depozitare, noi vă recomandăm să le aduceţi la Veloteca! Velogaraj este serviciul pe care Veloteca l-a pregătit pentru cei şi cele care acuză probleme de spaţiu şi confort în locuinţe, oferind nu numai găzduire ci şi revizie completă la finalul iernii!

Mulți își înghesuie bicicletele la subsolurile blocurilor, în spălătorii, la mansarde sau pe casa scărilor. Din cauza umezelii, piesele ruginesc, iar frigul poate determină camerele și anvelopele să se crape. în plus, dacă bicicletele au frâne hidraulice, lichidul își pierde din vâscozitate când este ger și nu mai funcționează optim. Uneori dau târcoale hoţii... Multe bicicliste au probleme cu mutatul bicicletei dintr-un colţ sau altul al apartamentului, încercând să facă loc colecţiilor de ghete şi cizme, cutiilor de pantofi sau ghivecelor cu plante decorative. Neplăcut, ştim. Poate că soluţia depozitării la Velogaraj va fi binevenită!

Echipa Veloteca găzduiește și îngrijește biciclete, în perioada 15 octombrie-15 martie, într-o hală încălzită, bine aerisită, prevăzută cu alarmă și conectată la o firmă de pază. Velogarajul este practic un serviciu asigurat celor care nu mai pedalează deloc în perioada lunilor de iarnă, oferind nu numai găzduire ci și revizia completă la finalul perioadei! Aflată în siguranță, bicicletă va fi ferită atât de intemperii, cât și de hoții iscusiți. Prețul unui pachet standard de depozitare în garajul de biciclete este de 45 de lei pe lună și în el sunt incluse: recepția bicicletei la sediul magazinului de biciclete din Sos. Iancului, Nr 100, sector 2, București, pe bază de contract și proces verbal de predare-primire, depozitarea bicicletei, etichetarea ei (cod, nume, data intrare), revizia simplă la sfârșitul perioadei (curățat transmisie, reglat frâne, reglat schimbătoare, gresat cabluri, spălat bicicletă, presiune roți). În cazul în care proprietarul dorește preluarea bicicletei de acasă și returnarea ei la domiciliu de la magazinul de biciclete, este necesară achitarea unui tarif suplimentar de 50 de lei.. Pachetul premium pentru depozitarea în velogarajul de biciclete este de 60 de lei pe luna, iar față de pachetul standard include revizia completă a bicicletei, în care se regăsește și desfăcutul și gresatul butucilor, a cuvetelor și a articulaților.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.