La Veloteca: Black Friday.Bike Friday [29 noiembrie]

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Retail

Dragi biciclisti! Va anuntam din timp ca pregatim MEGA-Reduceri pentru ziua mult-asteptata "Black Friday / Bike Friday", invitandu-i pe cei interesati sa isi pregateasca de pe acum atacul la portile din Sos. Iancului 100! Aceste reduceri sunt facute in urma negocierilor (aspre :)) cu furnizorii nostri, care în urma vânzărilor spectaculoase făcute de Veloteca şi în acest an, au acum încredere în propunerile noastre. Am obţinut pentru voi cele mai mici preţuri posibile, ca să stârnim imposibilul: măcar o zi pe an, românii să îşi cumpere car iarna, în loc de sanie ... Dar acum putem anunta ca avem peste 100 de biciclete cu preturi imbatabile, si ii invitam pe doritori sa le verifice pe blogul Veloteca la adresa veloteca.ro/blog.

La Veloteca: Black Friday.Bike Friday [29 noiembrie]

Dragii nostri clienti, viitori sau actuali biciclisti... Ştim, tot romanul vrea  sa prinda acum peştele cel mare!  Noi ii recomandăm la Veloteca să nu încerce cu dinţii :) caci bicicletele zboara, dar nu se mananca! Din dragoste pentru biciclete si din respect pentru biciclisti, Veloteca este foarte pragmatica in ceea ce priveste vanzarile. Bicicletele care starnesc pasiuni fierbinti si nopti nedormite in randul unor clienti de-ai  nostri, trebuie sa ajunga si la acestia fara a le da cosmaruri izvorate din motive de ordin financiar!

Programul Black Friday – Bike Friday la Veloteca: de la 00.01 pana la 23.59, toata ziua de vineri, pentru achizitiile online, iar programul magazinului va fi extins cu 2 ore, mai exact vom avea program de vara: 09.00 – 20.00 si fara pauza de masa la pranz!

Deoarece reducerile extrem de mari (pana la 60%) pe care le facem nu vor fi valabile decat pe 29 noiembrie (24 de ore), le comunicam celor interesati ca pot sa faca REZERVARE ACUM pentru bicicleta sau echipamentul dorit prin plata unui avans de 100 de lei. Restul de plata va fi achitat in ziua de 29 si bicicleta sau echipamentul va intra in posesia celei sau celui care s-a organizat din timp. Prin comanda online, clientul poate beneficia de livrare la domiciliu!

Avem o lista de peste 100 de biciclete din categoriile mountain bike, cross si trekking, pliabile si cursiere de la Merida, Cross, Brompton, Pashley, Tern, Dahon, Specialized cu reduceri de pana la 60%. Sunt disponibile pe blogul nostru, cu preturi detaliate si linkuri direct catre produse.

Suntem si noi oameni. Ne plac chilipirurile. Ne dam in vant dupa ocazii unice! Va intelegem pe de-a-ntregul!!! Asa ca va asteptam la Veloteca in Vinerea Neagra (29 noiembrie) sa bem un vin NEGRU fiert, sau doar o cafea NEAGRA, in timp ce va alegeti si va cumparati bicicleta mult visata, cu reducerea mult-asteptata. Vă urăm nopţi albe şi vise plăcute, căci acum putem să vi le îndeplinim!

 

Va asteptam!

VELOTECA/unu:

Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728

021 311.82.69, 0720.606.300 

contact@veloteca.ro

 

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.