La Veloteca: Black Friday.Bike Friday [29 noiembrie]

Locul desfasurarii: Magazinul Veloteca 1, http://www.veloteca.ro

Organizator: Veloteca

Dragi biciclisti! Va anuntam din timp ca pregatim MEGA- Reduceri  pentru ziua mult-asteptata " Black Friday / Bike Friday", invitandu-i pe cei interesati sa isi pregateasca de pe acum atacul la portile din Sos. Iancului 100!  Aceste reduceri sunt facute in urma negocierilor (aspre :)) cu furnizorii nostri, careîn urma vânzărilor spectaculoase făcute de  Veloteca  şi în acest an, au acum încredere în propunerile noastre. Am obţinut pentru voi cele mai mici preţuri posibile, ca să stârnim imposibilul: măcar o zi pe an, românii să îşi cumpere car iarna, în loc de sanie ... Dar acum putem anunta ca avem peste  100 de biciclete cu preturi imbatabile, si ii invitam pe doritori sa le verifice pe blogul Veloteca la adresa veloteca.ro/blog.

Deoarece reducerile extrem de mari (pana la 60%) pe care le facem nu vor fi valabile decat pe 29 noiembrie (24 de ore), le comunicam celor interesati ca pot sa faca REZERVARE ACUM pentru bicicleta sau echipamentul dorit prin plata unui avans de 100 de lei. Restul de plata va fi achitat in ziua de 29 si bicicleta sau echipamentul va intra in posesia celei sau celui care s-a organizat din timp. Prin comanda online, clientul poate beneficia de livrare la domiciliu!

Avem o lista de peste 100 de biciclete din categoriile mountain bike, cross si trekking, pliabile si cursiere de la Merida, Cross, Brompton, Pashley, Tern, Dahon, Specialized cu reduceri de pana la 60%. Sunt disponibile pe blogul nostru, cu preturi detaliate si linkuri direct catre produse.

Suntem si noi oameni. Ne plac chilipirurile. Ne dam in vant dupa ocazii unice! Va intelegem pe de-a-ntregul!!! Asa ca va asteptam la Veloteca in Vinerea Neagra (29 noiembrie) sa bem un vin NEGRU fiert, sau doar o cafea NEAGRA, in timp ce va alegeti si va cumparati bicicleta mult visata, cu reducerea mult-asteptata. Vă urăm nopţi albe şi vise plăcute, căci acum putem să vi le îndeplinim!

Despre VELOTECA

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Confirmare pana la data: 29 noiembrie 2013

Participare: Intrare libera