Merida şi Veloteca. O prezenţă obligatorie la maratonul Prima Evadare

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

In Romania Merida construieste impreuna cu Veloteca repere de mare anvergura în lumea sportului pe două roti: Maratonul Prima Evadare , echipa de maraton NoMad Multisport si sprijina cariera a doi dintre cei mai buni triatlonisti romani: Ciprian Balanescu (multiplu campion national) si Sorin Boriceanu.

Merida şi Veloteca. O prezenţă obligatorie la maratonul Prima Evadare

Cand prototipurile de biciclete pe care le produc sunt schitate de catre cele mai bune echipe germane de design, cand aceleasi prototipuri de biciclete sunt testate de unii dintre cei mai buni sportivi ai lumii, cand modele de biciclete de teren lansate pe piata castiga premii importante la concursurile de design si calitate, fiind una dintre cele mai importante fabrici producatoare de biciclete din lume, cu performante uriase in domeniul MountainBike... vine de la sine implicarea in cel mai important eveniment de MTB din Romania: Prima Evadare din 2013!Merida a investit mult intr-o excelenta echipa profesionala de MTB, acum investeste intr-o echipa continentala de sosea. Merida scrie istoria bicicletei in lume. NU a fost prima companie, si nici nu este cea mai mare fabrica. Dar, Merida impune prin grija fata de produs, fata de piata si fata de cumparator.

Merida are in Veloteca niste parteneri puternici, care respecta aceleasi valori. Haideti sa facem impreuna din Prima Evadare, o competitie de mare forta si amploare!

Venim sa fim alături de voi la Prima Evadare, duminică 12 mai 2013.Va asteptam cu surprize si cadouri la corturile Merida si Veloteca!Succes tuturor!

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.