Veloteca inchide campania de testari. Lichidari de stoc la Merida

BUCURESTI - 8 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Turism, Retail

Veloteca este principalul dealer Merida in Romania. Prin magazinul online veloteca.ro si cele două magazine din Bucuresti, ‘velotecarii’ stabilesc an după an recorduri la vânzările uneia dintre cele mai puternice mărci de biciclete din lume: Merida. Anul acesta ne apropiem deja de cifra de vânzări a anului trecut, motiv pentru care am început deja lichidările de stoc pentru modelele 2013.

Merida Juliet in lichidare de stoc la Veloteca

Merida Juliet in lichidare de stoc la Veloteca

Reducerile de preţuri variază în funcţie de model şi ajung până la 20%. Evident, toate în limitele stocurilor disponibile şi cu rezerva livrării în cel mult patru zile lucrătoare a unor modele mai rare.

Tot la inceputul lunii august, bicicletele de test ale unor modele de top ies din perioada de testare si intra la vanzare cu preturi reduse la maximum. Veloteca este de trei ani ‘Merida Test Center’, modalitate prin care oferim clientilor nostri garantia ca vor achizitiona modelul potrivit si prin care ne oferim si noua sansa de a evalua “la cald” fiecare bicicleta in parte, cu mult timp inainte ca aceasta sa intre la vanzare.

Cele mai vandute biciclete Merida de anul acesta sunt Merida Juliet (MTB de dama), Merida Crossway cu roti mari de 28” (versiunea hibrid de munte si sosea, atat de dama cat si de barbat), Merida Dakar (MTB pentru copii) si Merida Big Nine (MTB cu roti mari de 29”). Toate aceste modele, si nu numai, se gasesc acum la Veloteca cu pret redus!

Despre noi:

Din dragoste pentru biciclete, la Magazinul VELOTECA este amenajat un showroom, avand anul acesta prezente marci celebre din lumea celor mai competitive biciclete: Merida, Specialized, Canondale, Bergamont, Corratec, Puma, Ideal, Cross Bike, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Vanmoof, Oyama, We The People, Gazelle, Santa Cruz, Schwinn Csepel, Create, Rocky Mountain, Hello Kitty, Kawasaki, Strider, Point pe care le poti testa, selecta compara si cumpara DOAR AICI!

Veloteca da valoare bicicletei tale, de aceea Magazinul Veloteca va fi furnizorul tau preferat de accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Thule, Shimano, SRAM, Avid, Acor, Birzman, Blakburn, SixSixOne, Deuter, Northwave, Brooks, RockShox, CrazyStuff, SunTour, Bike Fun, Trelock, Topeak, Bike Positive, Bellelli, Point, Slime, Ritchey, Miles, MucOff, Motorex, Kenda, O’Synce, ParkTool, Petzl, Buff, SKS, TSG, Solitaire, PRO, MET, VDO, CST, KMC, Zefal, Lazer, Sigma, Truvativ, TroyLeeDesigns, TSG, Contour, Drift Innovation si altele.

 

Program de vara:Luni – Vineri: 10.00 – 20.00 / pauza de masa 14.00 – 15.00

Sambata: 10.00 – 16.00 

Adrese:

VELOTECA/unu:

Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728

021 311.82.69, 0720.606.300 

contact@veloteca.ro

VELOTECA/doi:

Bd. Ion Mihalache 269, sectorul 2, Bucuresti, cod  011182

021.224.3732 / 0728.119.925 / 0722.335231veloteca2@veloteca.ro

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.