Veloteca, Merida si Prima Evadare: surprize, surprize, surprize

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Pentru achizitionarea unei biciclete Merida de la VELOTECA , primiti si o inscriere gratuita la cel mai mare maraton de mountain bike, Prima Evadare !

Veloteca si Merida va ureaza succes la Prima Evadare

Veloteca si Merida va ureaza succes la Prima Evadare

Iata ce-ţi propun Veloteca si Merida:

1. Campania “Ride like a PRO”: participanţii la Prima Evadare cumpără acum echipament şi căşti Merida la reducere cu 20%! Vă aşteptăm la Veloteca până sâmbătă 11 mai, sau la standul nostru de la Prima Evadare în ziua concursului, duminică 12 mai;

2.  Bonus Veloteca: Pentru orice bicicleta Merida cumparata de la Veloteca, inscrierea la Prima Evadare 2013 este gratuita! vă aşteptăm la Veloteca până în ultima zi a înscrierilor: sâmbătă 11 mai.

Prima Evadare din 2013 va avea loc duminica 12 mai.

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară fără diferențe de nivel.

Concursul se va desfășura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km. În fiecare an a fost maratonul cu cel mai mare număr de participanți 1300 în condiții de ploaie (2011) și 2140 (2012).

Anul trecut au participat 2140 de persoane din 18 tari, intre 5 si 72 de ani fiind cel mai mare maraton de acest gen din tara si cu aceasta ocazie din Europa de Est.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Din dragoste pentru biciclete, la Magazinul VELOTECA este amenajat un showroom, având anul acesta prezente mărci celebre din lumea celor mai competitive biciclete: Merida, Specialized, Canondale, Bergamont, Stevens, Ghost, Corratec, Puma, UMF, Ideal, Cross Bike, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Vanmoof, Oyama, We The People, Gazelle, Santa Cruz, Schwinn Csepel, Create, Rocky Mountain, Hello Kitty, Kawasaki, Strider, Point pe care le poţi testa, selecta compara şi cumpăra DOAR AICI!

Veloteca dă valoare bicicletei tale, de aceea Magazinul Veloteca va fi furnizorul tău preferat de accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Thule, Shimano, SRAM, Avid, Acor, Birzman, Blakburn, SixSixOne, Deuter, Northwave, Brooks, RockShox, CrazyStuff, SunTour, Bike Fun, Trelock, Topeak, Bike Positive, Bellelli, Point, Slime, Ritchey, Miles, MucOff, Motorex, Kenda, O’Synce, ParkTool, Petzl, Buff, SKS, TSG, Solitaire, PRO, MET, VDO, CST, KMC, Zefal, Lazer, Sigma, Truvativ, TroyLeeDesigns, TSG...