Veloteca te rasfata in weekend la BikeFest 2013

BUCURESTI - 12 septembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Veloteca garanteaza o participare impresionanta la cel mai mare eveniment de manifestare velo-urbana din acest an! Pentru a doua oara, Veloteca da tonul la BikeFest 2013! De sambata 14 septembrie pana duminica 15 septembrie vom avea doua zile de agitatie: pe doua roti, cu doua roti, pentru doua roti! O ultima ocazie in acest sezon sa profitati de cadouri, premii si ofertele de lichidare de stoc pentru marcile Cross, Merida, Cannondale, Northwave si Doltcini!

Veloteca BikeFest 2013

Veloteca BikeFest 2013

Succes la Pentathlon!

Dacă ai văzut “Rush Hour” - filmul de mare succes în lumea bikerilor urbani, şi te-ai visat călare pe o bicicletă fixie  cu care să rupi gura târgului şi să furi startul oricărui şofer fiţos, s-ar putea să te tenteze să ai parte de doua roti cu pedale de mare valoare. Noi te provocăm cu un ‘fier’ de mare rezistenţă, pentru care treptele şi bordurile sunt doar delicatese la desert. Atenţie: Hardy M-U îşi alege stăpânul, nu invers! O merţi, o ai. Punct.

Veloteca aduce anul acesta un premiu special pentru BikeFest Pentathlon o bicicletă Merida – Fixie UMF Hardy M-U. Cadrul negru satinat Hardy M-U 700C  CrMo si furca WM-1222ST Disc mount îţi vor aduce aminte cât de spectaculos poţi să te deplasezi dacă ai tupeu şi determinare. 

Start pentru “Micii Velotecavaleri ” ! – un concurs de ciclism pentru copii

Magazinul de biciclete VELOTECA, în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism, cu sprijinul CROSS Bike şi Doltcini Sportsware va provoaca duminica, 15 septembrie, in Parcul Izvor între orele 12.00 – 14.00, la cel mai mare concurs al copiiilor biciclisti!

Înscrieri: la corturile VELOTECA, în cadrul festivalului BikeFest 14 & 15 septembrie 2013 / Parcul Izvor, începând cu ziua de sâmbătă orele 10.00

Documente necesare înscrierii: copie după certificatul de naştere al copilului, act de identitate al unuia dintre părinţi sau tutori şi declaraţie din partea părintelui sau a tutorelui legal (se completează la faţa locului)

Categorii de participanţi: 5-6 ani / 7-9 ani / 10-12 ani

Probele de concurs: viteză şi îndemânare

Condiţii de participare şi desfăşurare:

-         Concurenţii pot participa cu orice tip de bicicletă; este obligatorie utilizarea căştii de protecţie; se recomandă mănuşi şi ochelari de soare

-         participarea va fi mixtă, cu băieţi şi fete concurând în aceeaşi categorie de varsta, fără diferenţiere;

-         toţi concurenţii vor parcurge prima probă (cea de viteză), apoi toţi concurenţii vor intra în cea de-a doua probă (de îndemânare); parcurgerea probelor se va face în grupe de 2 maxim 4 participanţi simultan, în funcţie de spaţiul alocat concursului

Premii: vor fi premiate primele 5 locuri ale fiecărei categorii; premiile vor fi echipamente şi accesorii

Premiul cel Mare: va fi acordat Locului I, la categoria 10-12 ani; o bicicletă de munte CROSS cu roti de 24”

O bicicleta de munte CROSS cu roţi de 24″ va pleca acasă cu câştigătoarea sau câştigătorul concursului de ciclism, Micii Velotecavaleri, duminică 15 septembrie. 

Alte premii: echipamente de ciclism marca Doltcini pentru pitici, şepci, benzi reflectorizante, brăţări, rechizite şcolare, sacoşe de pânză etc.

Diplome: toţi concurenţii care trec linia de sosire vor primi diplomă de participant si cadouri 

Veloteca anunţă reduceri tentante la câteva modele Cannondale

Iata selectia noastra: Cannondale Trail SL 26″ 3, Cannondale Trail SL 26″ 4, Cannondale Trail SL 26″ 6 si Cannondale Trail SL 26″ 7

Dragi biciclişti! În cadrul BikeFest 2013 din Parcul Izvor, 14-15 septembrie, Veloteca vă ajută gratuit să vă faceţi reglajele de toamnă la biciclete. NU putem promite că reparăm toate problemele pe care le au bicicletele voastre deoarece timpul nu ne va permite să zăbovim prea mult la un singur client (o singură clientă) dar încercăm să aducem mici bucurii şi pe această cale.

Una dintre cele mai bune echipe de service din Bucureşti va rezolva pe loc, în timp util, mici defecţiuni sau dereglări ale preţioaselor voastre velocipede, mai exact::: >> reglaje frane , reglaje schimbatoare, aranjarea manetelor de frana si schimbatoare in pozitia corecta, uns lantul (daca este suficient de curat sa permita acest lucru), sfaturi si indicatii, diverse mici probleme ce pot fi rezolvate la fata locului.

 

 

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.