Veloteca vinde acum biciclete Cannondale

BUCURESTI - 18 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Retail

Incepand cu luna aprilie 2013, magazinul nostru de biciclete, echipament si accesorii vinde una dintre cele mai spectaculoase marci de biciclete din lume: Cannondale!
Semnatura Cannondale apare pe cele mai mari performante ale lumii bicicletelor de sosea si de munte, dar si pe cele mai inovative elemente constructive ale bicicletelor.

Veloteca prezinta: Vlad Sabau & Cannondale Lefty

Veloteca prezinta: Vlad Sabau & Cannondale Lefty

Cannondale uimesc si acum prin caracteristici precum greutate mica, rezistenta maxima, elasticitate si geometrie inteligenta.Bicicletele şi echipamentul marca Cannondale isi gasesc in mod natural acum un loc in spatiul generos oferit de magazinul Veloteca. Primul pas a fost introducerea in portofoliul nostru a modelelor Trail SL, din categoria HardTail, care se adreseaza biciclistilor pasionati de vacante si ture de aventura. Biciclistii sportivi vor fi surprinsi sa constate ca li se imbunatatesc performantele in competitii doar prin simpla inlocuire a bicicletei vechi cu una noua model Cannondale.Indiferent ca veti cauta cel mai usor cadru de bicicleta de munte pentru curse de cross-country, dorind o piesa offroad mai putin complicata, sau poate veti urmari un mod convenabil sa experimentati distractia si marea performanta a mountain-biking-ului, noi va propunem un model Cannondale potrivit.Iata cativa dintre cei care adauga valoare in cadrul echipei MTB Cannondale Factory Racing: Manuel Fumic (locul 7 la proba de cross/country Londra 2012), Marco Fontana (medaliat olimpic cu bronz anul trecut la Londra!), sau in echipa de sosea Road Cannondale Pro Cycling: Peter Sagan (locul 2 in Turul Flandrei de la inceputul acestui an).In Romania, Vlad Sabau si Alex Ciocan fac rezultate foarte frumoase in compania Cannondale, iar Veloteca le ureaza lor si clientilor nostri succes in toate competitiile!Va asteptam cu drag!Veloteca: Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.