Toamna aceasta, ferestrele de mansardă VELUX îți aduc premii!

Brasov - 19 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

Suntem în plin sezon al construcțiilor, iar VELUX este din nou alături de iubitorii mansardelor, încurajând clienții finali să aleagă soluții care le garantează siguranța și confortul interior optim. În lunile octombrie și noiembrie 2015, ferestrele de mansardă din gamele Standard, Standard Plus și Premium, cumpărate împreună cu ramă de etanșare și kit de izolare termică, aduc premii în valoare de 40, 80, respectiv 120 lei!

Toamna aceasta, ferestrele de mansardă VELUX îți aduc premii!
 Prin această campanie promoțională, vrem să facem cât mai ușoară alegerea produselor VELUX pentru posesorii de mansarde sau de poduri aflate în proces de transformare. Nu doar că le oferim premii pentru ferestrele VELUX cumpărate, dar vrem să le prezentăm beneficiile acestei alegeri în viața reală 

Noemi Ritea - General Manager

„Viața poate fi privită ca și suma alegerilor noastre și sunt momente importante în viață când alegerea făcută contează foarte mult, deoarece ne influențează traiectoria ulterioară. Și alegerea ferestrelor de mansardă și a produselor de montaj potrivite este categoric o alegere esențială pentru confortul interior și starea noastră de bine, deci pentru o viață sănătoasă într-o locuință sănătoasă.

Prin această campanie promoțională, vrem să facem cât mai ușoară alegerea produselor VELUX pentru posesorii de mansarde sau de poduri aflate în proces de transformare. Nu doar că le oferim premii pentru ferestrele VELUX cumpărate, dar vrem să le prezentăm beneficiile acestei alegeri în viața reală,” a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX România.

Mai concret, în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015, toți clienții care vor achiziționa unul dintre pachetele de produse VELUX participante la campanie, vor primi un premiu garantat:

Pentru fereastra de mansardă STANDARD + ramă de etanșare și kit de izolare termică – suma de 40 de lei

Pentru fereastra de mansardă STANDARD PLUS + ramă de etanșare și kit de izolare termică – suma de 80 lei

Pentru fereastra de mansardă PREMIUM + ramă de etanșare și kit de izolare termică – suma de 120 de lei

Lumina naturală și ventilația sunt beneficiile incontestabile oferite de ferestrele de mansardă.

Ramele de etanșare și kitul de izolare termică sunt elementele care conferă ferestrei de mansardă o izolare excelentă în acoperiș. „Astfel, clienții care vor beneficia de această campanie, vor alege totodată să se simtă mai confortabil în locuințele lor,” a completat d-na Noemi Ritea.

Toate premiile vor fi oferite de VELUX România sub formă de tichete cadou sau prin virament bancar, dacă se dorește acest lucru. Pentru a putea intra în posesia acestora, clienții care achiziționează produsele din campanie trebuie să trimită pe adresa de email campanie@velux.com o copie a facturii de achiziție a produselor și cuponul campaniei completat cu datele personale, urmând ca expedierea premiului să se facă prin poștă. Mai multe informații, cuponul campaniei și Regulamentul Oficial sunt disponibile pe velux.ro/promotii.

Fii la curent cu toate noutățile și urmărește velux.ro și facebook.com/velux

Despre VELUX Romania

Grupul VELUX a inventat și revoluționat conceptul de fereastră de mansardă. Peste 70 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piață, care generează în permanență noi și mai bune modalități de îndeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabilă.
Astăzi suntem cunoscuți pentru abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate, care stabilesc standardele industriei. Compania VELUX este prezentă în România de 18 ani, fiind lider de piață în domeniul său de activitate. Grupul VELUX comercializează în Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansardă cu operare de sus sau de jos, ferestre cu operare electrică VELUX INTEGRA®, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri decorative și parasolare și dispozitive de comandă și control.
Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii. Pe lângă produse de cea mai înaltă calitate, VELUX oferă consultanță gratuită, asigură livrarea în două zile lucrătoare a produselelor aflate în stoc și oferă service în garanție și post-garanție pe toată durata de viață a produselor sale.
Informatii detaliate găsiti pe site-ul oficial www.velux.ro.