Venit anticipat

Definitie Venit anticipat

Sume incasate de agentii economici inperiada de gestiune curenta, care reprezinta insa venituri aferente perioadei urmatoare. Se inregistreaza in creditul unui cont de pasiv din clasa Conturi de terti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit anticipat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit anticipat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit anticipat. Definitiile termenilor despre Venit anticipat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit anticipat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit anticipat.