Venituri din provizioane privind exploatarea

Definitie Venituri din provizioane privind exploatarea

Venituri din exploatare ce reprezinta veniturile din diminuarea sau anularea provizioanelor pentru riscuri si cheltuieli, pentru deprecierea imobilizarilor si activelor circulante aferente activitatii de exploatare.Vezi si Contabilitate a veniturilor, Venituri din exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din provizioane privind exploatarea? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din provizioane privind exploatarea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din provizioane privind exploatarea. Definitiile termenilor despre Venituri din provizioane privind exploatarea cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din provizioane privind exploatarea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din provizioane privind exploatarea.