Venituri din variatia stocurilor

Definitie Venituri din variatia stocurilor

Venituri din exploatare reprezentand variatia in plus (crestere) sau in minus (reducere) dintre:- valoarea la cost de productie efectiv a stocurilor de produse si productie in curs de la sfarsitul perioadei, - si valoarea stocurilor initiale ale produselor si productiei in curs, neluand in calcul provizioanele pentru depreciere constituite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din variatia stocurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din variatia stocurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din variatia stocurilor. Definitiile termenilor despre Venituri din variatia stocurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din variatia stocurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din variatia stocurilor.