ventureconnect    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ventureconnect

 • ventureconnect. Tina Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp, prezentă la VentureConnect pe 3 iunie

  ventureconnect

  Bucuresti - 15 May 2015

  Comunicat de Govnet Mediacom SRL

  ventureconnect, eveniment de referință pentru comunitatea de business și antreprenoriat din România, anunță prezența Tinei Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp și co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker, la ediția din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pitching , ventureconnect , anreprenori , start-up-uri

  Vezi toate comunicatele de presa despre ventureconnect

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ventureconnect.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ventureconnect. Informatiile despre ventureconnect cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ventureconnect, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ventureconnect, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.