Veracomp si Fortinet, impreuna pe 20 octombrie intr-un eveniment dedicat securitatii aplicatiilor web

BUCURESTI - 19 octombrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet


Veracomp va organiza pe data de 20 octombrie evenimentul Utilizarea Inteligentei Artificiale a FortiWeb pentru detectarea amenintarilor aplicatiilor web, un eveniment dedicat atat partenerilor Fortinet, cat si clientilor finali in care vor fi prezentate functionalitatile FortiWeb, o solutie de top pentru protectia aplicatiilor web.

Securitate aplicatii web

Securitate aplicatii web

Veracomp va organiza pe data de 20 octombrie evenimentul Utilizarea Inteligentei Artificiale a FortiWeb pentru detectarea amenintarilor  aplicatiilor web, un eveniment dedicat atat partenerilor Fortinet, cat si clientilor finali in care vor fi prezentate functionalitatile FortiWeb, o solutie de top pentru protectia aplicatiilor web.

Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce impreuna intregul lant distribuitor-integrator-client final implicat in buna implementare a solutiilor de securitate web.

Solutiile de tip Web Applications Firewalls (WAFs) sunt esentiale pentru a proteja companiile impotriva atacurilor care vizeaza aplicatiile web.  FortiWeb are o abordare de tip dual-layer pentru a identifica amenintarile. Primul strat de machine learning construieste un profil si un model matematic pentru fiecare parametru din aplicatia web protejata si foloseste aceste informatii pentru a identifica anomalii in traficul web. Al doilea strat ruleaza anomaliile prin modelele de amenintari dezvoltate si actualizate continuu de FortiGuard Labs pe masura ce sunt identificate noi amenintari. Acest al doilea strat determina daca anomalia este o amenintare sau este benigna.

Mai mult, intrucat aplicatiile sunt actualizate in mod constant cu noi URL-uri si cu parametrii existenti care ofera functionalitati noi, FortiWeb adauga si actualizeaza dinamic modelele matematice utilizate pentru protejarea parametrilor.

La eveniment sunt asteptati toti specialistii care isi doresc sa dobandeasca experienta practica in a folosi sistemul de Machine Learning bazat pe inteligenta artificiala de la FortiWeb si sa inteleaga cum pot sa-si automatizeze sarcinile manuale de verificare, reglare si actualizare a profilelor WAF. Evenimentul se va desfasura online. Inregistrarile sunt deschise pe pagina evenimentului (https://www.veracomp.ro/evenimente-lista?action=evrplusegister&event_id=178).

Veracomp, este Centru de Training Autorizat Fortinet in Romania (https://www.veracomp.ro/parteneri/training-autorizat).


Despre Veracomp Europe

Grupul Veracomp este lider în distribuție cu valoare adăugată în domeniul soluțiilor TIC, cum ar fi: rețele și managementul infrastructurii IT, securitate IT, infrastructură de telecomunicații, stocare și servere, sisteme audio-video și de semnătură digitală, imagistică medicală, sisteme de management al documentelor, produse pentru utilizatori casnici/SOHO, soluții industriale și IoT. Grupul Veracomp are prezență directă în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Bulgaria și desfășoară activități de distribuție în 19 țări din Europa Centrală și de Est. Grupul Veracomp furnizează soluții IT complete care sunt aplicate în toate domeniile de activitate. Veracomp adaugă valoare proprie - consultanță presales, asistență tehnică, support de marketing și educațional și își ajută partenerii în fiecare zi. Astfel, compania creează un mediu unic de afaceri, în care furnizorii și integratorii de sistem își pot atinge armonios obiectivele și pot dezvolta eficient noi canale de vânzare. Mai multe detalii aici: www.veracomp.eu