Yealink lanseaza o noua serie de casti wireless

BUCURESTI - 2 februarie 2021

Comunicat tip General in IT&C

Yealink a anuntat pe data de 17 ianuarie lansarea noii serii de casti wireless, WH6x DECT, care este si certificata Microsoft Teams.

Seriile Yealink WH6x ofera o calitate audio excelenta, functii full-duplex, microfon cu anulare a zgomotului si difuzor (vine doar cu seturile premium). Utilizatorii pot auzi si fi auziti clar fara intreruperi. In plus, seria ofera si experienta facila de tip plug and play cu un buton dedicat Teams, care permite utilizatorilor sa interactioneze cu aplicatia Teams printr-o singura atingere. Noua serie dispune de tehnologia Yealink acoustic shield avand doua microfoane cu functie de noise canceling.

Castile wireless DECT premium Yealink WH66 si WH67 X UC ofera utilizatorilor posibilitatea și flexibilitatea de a conecta dispozitive si de a gestiona comunicatiile de pe un singur dispozitiv si, de asemenea, actioneaza ca un hub care integreaza un difuzor full-duplex, un suport de incarcare wireless, consola tactila de 4 inci si un hub USB de mare viteza care, impreuna, ofera un set incredibil de caracteristici ce permit utilizatorilor sa se intalneasca si sa se conecteze perfect.

“Fara a mai fi o noutate, pandemia a impus o evolutie fortata in peisajul joburilor profesionale atat in mediul de stat, cat si privat. Mediul virtual a devenit noua structura de baza in care solutii de generatie noua, precum UC Workstations de la Yealink, redefinesc spatiul de lucru. Circumstantele medicale, cat si transformarea tehnologica au constrans mediul de business sa gaseasca abordari noi atat in ceea ce priveste conduita profesionala a companiilor, cat si a fortei de munca. Impreuna cu Yealink, oferim clientilor si partenerilor o alternativa premium sustinuta de echipamente innovative”, declara Dan Rotaru, Brand Manager solutii de comunicatii unificata, Veracomp Europe.

Veracomp, distribuitor autorizat Yealink in Romania, va organiza impreuna cu producatorul pe 03 si 04 februarie un training  dedicat atat partenerilor Yealink, cat si clientilor finali, in care va prezenta avantajele competitive ale noii serii de casti wireless Yealink DECT. Inregistrarile sunt deschise pe pagina evenimentului.

Castile vor fi disponibile, in stocul distribuitorului, incepand cu luna martie a acestui an. Pentru informatii suplimentare produs, cerere oferta sau rezervare de produs, va rugam sa completati formularul de contact sau sa ne scrieti pe UCbusiness@veracomp.ro.

Taguri: casti wireless
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/veracomp-europe/yealink-lanseaza-o-noua-serie-de-casti-wireless