IT PROMO depaseste 100.000 de produse IT&C

BUCURESTI - 22 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pe data de 20 mai 2006 site-ul IT PROMO (www.itpromo.ro) a depasit pragul de 100.000 de produse IT&C. Acest eveniment este insotit si de modificari noi aduse site-ului si ofertelor de produse IT&C.

IT PROMO depaseste 100.000 de produse IT&C

'In urma feedback-ului primit din partea vizitatorilor si a clientilor, site-ul IT PROMO apare online sub o noua infatisare, avand mai multe facilitati si sectiuni noi, menite sa usureze navigarea clientilor prin site si gasirea cat mai rapida a produselor dorite.' afirma Serban Ghita (director web development)

Cautare in site

Sectiunea de cautare produse in site, este una dintre cele mai importante sectiuni de pe site din punct de vedere al localizarii cat mai exacte a produselor dorite. De aceea veti observa tot timpul casutele de cautare pe aproape fiecare pagina. Cautarea de produse este impartita in 3 optiuni principale:

- cautare simpla (cauta cuvintele dorite fara criterii in tot site-ul)
- cautare avansata (dupa orice cuvant, dupa toate cuvintele, fraza exacta)
- cautare multipla (cauta mai multe produse in acelasi timp despartite de semnul '|' (de ex. procesor intel | placa de baza msi | cooler))

Oferta produse

Produsele de pe site sunt grupate si afisate in functie de:

- categoria din care fac parte (ex. produse din categoria 'Monitoare')
- producator produs (ex. produse ce apartin de producatorul 'A4Tech')

Fiecare pagina cu oferta de produse poate fi descarcata pe calculatorul Dvs, in 3 formate: HTML, XLS, PDF

Promotii

Am dedicat o sectiune speciala promotiilor IT&C, unde ne straduim sa va oferim produse la cele mai avantajoase preturi. Puteti selecta produsele dorite in functie de categorie sau producator, si de asemenea puteti descarca un catalog PDF ce contine toate promotiile de la producatorul selectat.

Cadouri

Una dintre noutatile site-ului, o constituie sectiunea de Cadouri ce insotesc promotiile IT&C. Veti putea achizitiona orice produs din cadrul acestei sectiuni primind gratuit un produs IT&C.

Best Price si Best Buy

Inca doua noi sectiuni au fost adaugate pe site, iar scopul acesta este de a informa vizitatorii asupra celor mai ieftine sau celor mai vandute produse IT&C de pe site

- Best Price - reprezinta promotiile IT&C la cele mai mici preturi
- Best Buy - contine promotiile IT&C cele mai bine vandute pe iT PROMO

Oferte complete

Sectiunea Oferte complete contine ofertele cu produse IT&C comercializate pe site ce pot fi descarcate in mai multe formate (HTML printabil, PDF, XLS, ZIP). Aici veti descoperi produse ce se afla grupate pe doua criterii:

- Liste generale de pret (contine produse IT&C a caror pret variaza, sau fac parte din gama enterprise)
- Oferte curente de pret (contine produse IT&C descrise in sectiunile de mai sus)

Selectii produse

Aceasta sectiune este echivalenta unui cos de cumparaturi, insa va ofera libertatea de a decide ce veti face in continuare cu produsele selectate de pe site:

- lista cu produse selectate poate fi descarcata in format HTML sau XLS, si poate fi trimisa pe e-mail la sales@itpromo.ro
- se pot urma cei 3 pasi pentru a trimite comanda catre echipa de vanzari

Cum comand de pe iT PROMO

Va incurajam sa accesati sectiunea Cum comand de pe site pentru a gasi raspunsuri la majoritatea intrebarilor legate de achizitionarea produselor online.

Certificari

Pagina de certificari contine toate diplomele si certificarile obtinute de echipa iT PROMO in cadrul VERASYS Intl.

Contact

Toate datele despre S.C. VERASYS International S.R.L sunt vizibile in sectiunea de contact, la fel si datele de contact ale punctelor de lucru. Puteti utiliza formularul din aceasta pagina pentru a lua legatura cu reprezentatii nostri de la vanzari.

'Dorim ca imbunatatirile pe care le aducem serviciilor noastre online sa fie primite de catre clientii nostri ca un semn de recunostinta din partea echipei IT PROMO pentru receptivitatea acestora la comenzile online precum si la feedback-ul primit. Vom continua pe acelasi drum pe care am inceput, si vom incerca mereu sa ne imbunatatim calitatea serviciilor online.' afirma managerul general Olivian Barbu.

Despre VERASYS International

VERASYS International este o societate ce activeaza cu succes in domeniul tehnologiei infomatiei si comunicatiilor, dezvoltand relatii de afaceri cu firme de prestigiu din Romania. Principiile dinamice de afaceri ale firmei noastre fac sa avem o baza de clienti stabili, cuprinzand microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii, societati mari si persoane particulare. In prezent societatea noastra ofera produse si servicii pentru peste 1000 de clienti activi, persoane juridice, prin centrele de distributie din tara. Firma noastra combina solutiile oferite pietei locale cu tendintele de evolutie pe plan mondial, bazindu-se pe o echipa internationala puternica, pentru a asigura servicii si produse de cea mai înalta calitate.

IT PROMO este cel mai mare magazin online de produse IT&C din Romania

Tel: 021-201.67.62
Tel: 021-201.67.63
Fax: 021-210.90.11
sales@itpromo.ro