Magazinul online VERASYS Acer Store - acum intr-o noua prezentare

BUCURESTI - 6 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Lansat oficial de catre VERASYS International in aprilie 2007, VERASYS Acer Store (http://acer.verasys.ro) este primul si cel mai complet magazin online ce comercializeaza exclusiv produse Acer IT&C.

Magazinul online VERASYS Acer Store - acum intr-o noua prezentare

Pe fondul cresterii vanzarilor de produse Acer si a diversificarii gamei de clienti, VERASYS Acer Store (http://acer.verasys.ro) si-a actualizat si imbunatatit interfata, facilitand comanda online pentru produse Acer din gama Notebook, Desktop PC, servere si accesorii, monitoare sau videoproiectoare.

“Dorim sa continuam dezvoltarea site-ului VERASYS Acer Store (http://acer.verasys.ro) astfel incat sa satisfaca asteptarile tuturor clientilor, sa ofere specificatii tehnice detaliate, dar si sugestii si suport cu privire la achizitionarea online a produselor Acer”, a declarat Serban Ghita, Business Development Manager VERASYS International.

Acum intr-o noua prezentare, VERASYS Acer Store ofera urmatoarele facilitati clientilor ce doresc sa achizitioneze online produse Acer:
- informatii amanuntite despre produsele Acer
- oferte personalizate Acer
- comanda online rapida
- garantii si service pentru intreaga gama de produse
- livrare la domiciliu

Departamentul de vanzari inside VERASYS este pregatit sa satisfaca orice solicitare cu privire la configuratiile Acer, precum si comenzi atat din partea persoanelor fizice, cat si juridice.

Acer reprezinta al patrulea mare producator de PC-uri din lume, ocupand pozitii de top in regiunea EMEA la toate gamele de produse. Aceste produse performante sunt disponibile online pe VERASYS Acer Store. Prezentarea eficienta si completa a produselor Acer intr-un singur magazine online isi propune sa ofere vizitatorilor motive de a deveni clienti fideli VERASYS Acer Store.

“Acer Store a devenit unul dintre site-urile de referinta pentru toti cei care isi doresc un produs Acer! De aceea, urmarim dezvoltarea facilitatilor privind vanzarea online, astfel incat site-ul Acer Store sa devina optiunea principala a cumparatorilor care cauta produse Acer.
Atat persoanele juridice, care trebuie sa respecte anumite proceduri de achizitie, dar si persoanele fizice cu domiciliul in Romania dispun acum de o alternativa complexa pentru cumpararea produselor Acer din toate categoriile.
Dorim ca procedeul de cumparare a produselor Acer sa fie unul rapid, comod, eficient si sa satisfaca toate cerintele clientilor nostri”, a declarat Olivian Barbu, Managing Director VERASYS International.

Despre VERASYS International

VERASYS International este o societate ce activeaza cu succes in domeniul tehnologiei infomatiei si comunicatiilor, dezvoltand relatii de afaceri cu firme de prestigiu din Romania. Principiile dinamice de afaceri ale firmei noastre fac sa avem o baza de clienti stabili, cuprinzand microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii, societati mari si persoane particulare. In prezent societatea noastra ofera produse si servicii pentru peste 1000 de clienti activi, persoane juridice, prin centrele de distributie din tara. Firma noastra combina solutiile oferite pietei locale cu tendintele de evolutie pe plan mondial, bazindu-se pe o echipa internationala puternica, pentru a asigura servicii si produse de cea mai înalta calitate.

iT PROMO este primul site de vanzari online din Romania orientat cu prioritate catre piata SMB (Small and Medium Business).

VERASYS INTERNATIONAL
World Trade Center
10 Montreal Square Entrance F,
1st Floor
Tel: 021-300.62.95
Fax: 021-210.90.11
sales@itpromo.ro