VERASYS International lanseaza oficial site-ul iT PROMO

BUCURESTI - 21 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

iT PROMO este viziunea VERASYS International asupra pietii online IT&C, proiectul reprezentand cel mai mare site e-commerce din industria IT ca numar de produse (peste 90.000), dorind sa promoveze modalitatea de achizitionare a produselor IT direct de pe internet printr-un simplu e-mail sau cateva click-uri online.

VERASYS International lanseaza oficial site-ul iT PROMO

iT PROMO (www.itpromo.ro) isi propune sa ofere cel mai comod, rapid si avantajos mod de a intra in posesia oricarui produs IT.
iT PROMO ofera un numar de peste 90.000 de produse, fiind din acest punct de vedere cel mai mare magazin online din Romania pina in prezent.

Modalitatea propusa de a intra in posesia unui produs prezentat pe site, este relativ noua in Romania.
Dialogul telefonic sau deplasarile la un magazin de calculatoare sunt inlocuite de comanda online si de alegerea produselor prezentate pe site.
Transportul cutiilor, de cele mai multe ori nu tocmai placut, de la magazin pana acasa este inlocuit de curierul 'door to door'.

'iT PROMO promoveaza o noua mentalitate in cumpararea unui produs avand convingerea ferma ca propunerile noastre vor fi adoptate de cat mai multi clienti si ca intreg procesul necesar va deveni mai comod, mai usor, mai relaxat si mai avantajos' afirma managerul general Olivian Barbu.

Site-ul iT PROMO vine in intampinarea clientilor cu mai multe facilitati ce permit o navigare usoara, si o localizare cat mai precisa a produselor si a preturilor: continut structurat in functie de categoriile de interes sau producator, cautare avansata si multipla, posibilitate de salvare a ofertelor create pe site in mai multe formate (ex. HTML, XLS, PDF, ZIP), etc.

Despre VERASYS International

VERASYS International este o societate ce activeaza cu succes in domeniul tehnologiei infomatiei si comunicatiilor, dezvoltand relatii de afaceri cu firme de prestigiu din Romania. Principiile dinamice de afaceri ale firmei noastre fac sa avem o baza de clienti stabili, cuprinzand microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii, societati mari si persoane particulare. In prezent societatea noastra ofera produse si servicii pentru peste 1000 de clienti activi, persoane juridice, prin centrele de distributie din tara. Firma noastra combina solutiile oferite pietei locale cu tendintele de evolutie pe plan mondial, bazindu-se pe o echipa internationala puternica, pentru a asigura servicii si produse de cea mai înalta calitate.
Echipa iT PROMO
VERASYS Intl.
sales@itpromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/verasys-international/verasys-international-lanseaza-oficial-site-ul-it-promo