Un nou sezon \'Revolutia Eco\' !

BUCURESTI - 22 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru cei ce ne-au asteptat, cat si pentru cei care au avut indoieli, avem o veste buna (cel putin asa speram): a inceput cel de-al doilea sezon “Revolutia Eco”!

Conferinta de presa ce a avut loc Marti, 21 septembrie 2010, a deschis oficial cel de-al doilea sezon “Revolutia Eco”! Am avut placerea sa ii avem alaturi de noi pe Domnul CRISTIAN APOSTOL– secretar de stat al Ministerului Mediului si Padurilor, Doamna MIRELA SISMAN- inspector in probleme educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Domnul DOCTOR BOGDAN IOACHIM–director in nutritie al Companiei Danone, Domnul EPSICA CHIRU- director general adjunct Apa Nova si, nu in ultimul rand, Domnul SILVIAN IONESCU- director general adjunct al Garzii Nationale de Mediu.
De asemenea, ne-am bucurat de participarea sponsorilor si partenerilor nostri care nu puteai lipsi tinand cont ca impreuna cu ei am reusit sa ducem “Revolutia Eco” asa departe.
Avand in vedere succesul pe care l-am obtinut in primul sezon “Revolutia Eco”, cel de-al doilea sezon incepe cu forte proaspete si cu noi parteneri: Toyota Romania, Danone, Tetra Pak, Hollywood Multiplex.
Domnul Doctor Bogdan Ioachim a adoptat cu entuziasm ideea de a se alatura acestei revolutii iar una dintre schimbarile ce vor avea loc in acest nou sezon este aceea ca vom avea parte, in fiecare episod “Revolutia Eco”, de o pastila de nutritie sanatoasa.
Au fost alaturi de noi patrulele eco ale scolilor 139 “Mircea Santimbreanu”, 56 “Jose Marti”, 5 “Nicolae Titulescu” si scoala 175 “Sf Nicolae”. Ei sunt acum generatia eco, generatia care s-a implicat si se va implica in continuare in problemele mediului si care, in limita posibilului, vor face tot ceea ce cred de cuviinta pentru a proteja mediul sau, cel putin, pentru a incerca.
Urmeaza un an plin de evenimente, munca si dorinta, un an in care vom incerca sa definitivam ceea ce ne-am propus: mobilizarea si schimbarea mentalitatii oamenilor si educarea de catre copii a parintilor. La urma urmei, se poate si invers, nu-i asa?
Primul eveniment din sezonul doi va incepe Vineri, 24 septembrie 2010, cu scoala 150 “Sfantul Elefterie”, in sala de cinema Hollywood Multiplex – Bucuresti Mall, orele 11:30.
Locatia evenimentului s-a schimbat, ora a fost modificata, speram acum ca si atitudinea celor din jurul nostru s-a schimbat sau se va schimba. Acesta este scopul si obiectivul: schimbarea atitudinii fata de mediu, fata de lumea in care traim. Dincolo de vorbe, ATITUDINE!

Despre VERDECRUD MEDIA

Producator: VERDECRUD MEDIA
Parteneri: www.edu.ro, www.mmediu.ro, www.gnm.ro, www.ecoromambalaje.ro, www.apabucur.ro, www.hervis-sports.ro, www.alphabank.ro, www.viitorplus.ro, www.romania-actualitati.ro, www.kidsradio.ro, http://cultural.srr.ro/, www.diverta.net, www.mladinska.ro, www.erd.ro, www.corintjunior.ro, www.raobooks.com, www.lorealparis.ro, www.stage-expert.ro, www.avoncosmetics.ro, www.parmalat.ro, www.ismb.ro, www.peta.org, http://romania.panda.org/despre_wwf/ , www.rematholding.ro , www.reklamashop.ro, www.insignederever.ro, www.belballon.ro, www.lne.ro, www.descopera.ro, www.jocsotron.ro, www.amenajarispatiiverzi.ro, www.savu-cristescu.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.verdecrud.ro, www.geb.ro.

LOCATIE:Bucuresti Mall, Calea Vitan 55-59, sector 3, Bucuresti


roxana@verdecrudmedia.ro
ioana@verdecrudmedia.ro