Verida Credit lansează noul website www.verida.ro, cu live-chat si un design simplificat

BUCURESTI - 2 mai 2018

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Verida Credit a lansat noul website www.verida.ro, o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi un design nou ce faciliteaza utilizarea de pe orice tip de dispozitiv (PC sau laptop, tabletă, smartphone).

 In noul website am incercat sa facilitam accesul la ofertele Verida, sa oferim informatii clare despre creditele pe care le acordam si, in acelasi timp sa oferim raspuns instant la orice intrebari legate de creditele cu ipoteca. 

Verida Credit

Verida Credit a lansat noul website www.verida.ro, platformă ce oferă o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi un design nou ce faciliteaza utilizareade pe orice tip de dispozitiv (PCsau laptop, tabletă, smartphone).

Noul website www.verida.ro are integrata functia de live-chat direct cu departamentul Vanzari, oferind raspunsuri rapide despre solutiile oferite de Verida sau orice alte informatii despre creditele imobiliare.

Printre noile functionalități ale site-ului www.verida.ro se numără următoarele: acces rapid la informatiilede contact, calculatorde credit, live-chat si design responsive.

Despre Verida Credit

Despre Verida Credit:
Verida Credit este specializata exclusiv in acordarea de credite cu ipoteca pentru pesoane fizice avand experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care a atras investitii straine de peste 60 milioane de dolari.