Spark Consult lanseaza proiectul ,,Platforma integrata Spark Onedata”

Focsani - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip General in IT&C

SPARK CONSULT S.R.L., cu sediul in Municipiul Focsani, strada Vrancei nr.39C, judetul Vrancea, este beneficiar in contractul de finantare incheiat in luna august 2017 cu Ministerul Comunicatilor si Societatii Informationale, in calitate de Organism Intermediar in numele si pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Competitivitate (POC).

Cu aceasta ocazie, anuntam demararea implementarii proiectului care are ca obiectiv realizarea Spark OneData, prima platforma integrata de tip „Big Data” din Romania, un instrument ce poate fi utilizat atat in mediul economic public si privat, cat si in activitati de cercetare in domenii care lucreaza cu cantitati mari de date, cum ar fi medicina, chimie, fizica, social, marketing, constructii etc.

Proiectul se inscrie in Programul Operational Competitivitate, Axa Prioritara 2 "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva", Obiectiv specific 2.2. „Cresterea contributiei sectorului TIC pentru competitivitatea economica”, Actiunea 2.2.1 „Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere”.

Valoarea totala a proiectului este de 4.758.938,83 lei, suma de 3.160.028,58 lei este finantata din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, iar contributia privata a Beneficiarului este de 1.598.910,25 lei.

Proiectul se implementeaza in Municipiul Focsani, judetul Vrancea la punctul de lucru din strada Stefan cel Mare nr.15, bloc C2, ap.4, pe o durata de 36 luni.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:

Carmen Nedelcu

SPARK CONSULT SRL

Telefon/Fax: 0337.401.352;

Telefon mobil: 0727.399.091;

Email: office@sparksc.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vernier-advertising/spark-consult-lanseaza-proiectul-platforma-integrata-spark-onedata