Curs acreditat ANC Utilizarea calculatorului, Brasov, 24-28 noiembrie 2014

Locul desfasurarii: SC Versus Project SRL

Organizator: Sc Versus Project SRL

Curs acreditat ANC Utilizarea calculatorului, Brasov, 24-28 noiembrie 2014

Versus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, in colaborare cu Asociatia AtelieR Brasov, va invita la cursul acreditat CNFPA de Utilizare a calculatorului, care se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa utilizeze calculatorul pentru eficientizarea comunicarii si activitatii profesionale acasa, la scoala sau la locul de munca.  

Competentele de utilizare a calculatorului sunt Competente Informatice si fac parte din Lista competentelor-cheie, comune mai multor ocupatii, aprobata prin Hotararea CNFPA nr. 86 din 24.06.2008.

In urma absolvirii acestui curs , participantii vor obtine competente/abilitati specifice cu privire la:

  1. Structura si functionarea unui PC (Definitia computerului personal, Componentele hardware ale unui PC, Dispozitive de intrare-iesire, Definitia laptop-ului, Functionarea PC-ului si a laptop-ului, Utilitatea PC-ului si a laptop-ului, Norme ergonomice)
  2. Sistemul de operare Windows (Definitia unui software, Definitia unui sistem de operare, Sistemul de operare Windows, Desktop-ul, Fisierele si folderele, My Computer, Exemple de aplicatii, Securitatea informatiei – aplicatii antivirus)
  3. Aplicatia de procesare texte – MS Word (Deschiderea aplicatiei, Setarea paginii, Crearea si salvarea unui document, Editarea si formatarea textului, Copierea si lipirea textului, Introducerea imaginilor, Crearea Tabelelor, Inserarea si editarea antetelor, Cautarea si inlocuirea in text, Verificarea corectitudinii textului, Printarea documentului)
  4. Foile de calcul tabelar – MS Excel (Deschiderea aplicatiei, Crearea si salvarea unei foi de calcul, Lucrul cu celulele, Cautarea si inlocuirea in foaia de calcul, Inserarea imaginilor, Utilizarea formulelor de calcul, Inserarea si editarea graficelor, Printarea unei foi de calcul)
  5. Prezentarile electronice – MS Power Point (Deschiderea aplicatiei, Crearea si salvarea unei prezentari, Paginile prezentarii: slide-urile, Utilizarea sabloanelor, Inserarea si editarea textului, Inserarea obiectelor: imagini si forme predefinite, Gruparea si ordonarea obiectelor, Animarea prezentarii: efectele, Expunerea prezentării: slide-show-ul, Bune practici in pregatirea si in timpul prezentarilor)
  6. Mijloacele electronice de comunicare (Definitia internetului, accesul la internet, Aplicatii de tip browser, Motoare de cautare, Descarcarea informatiilor, Posta electronica, Mesageria instantanee, Retelele sociale)
  7. Impactul TIC in activitatile curente (Comunicarea electronica, Comertul electronic, Platile electronice, Aplicatii educationale, Lucrul de acasa, Securitatea identitatii)

 

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire, in urma caruia participantii vor obtine un Certificat de absolvire a cursului de Competente Informatice, recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Perioada: 24 - 28 noiembrie 2014

 

Termen limita de inscriere: 7 noiembrie 2014

 

Loc de desfasurare: Sala curs Versus Project, Brasov, str. Traian, nr. 25

Pret: 450 lei / persoana. Pretul include: taxa de inscriere (100 lei), taxa de participare, suportul de curs, fisele de lucru, pauzele de cafea, cheltuielile de examinare si eliberare a diplomelor.

Oferte speciale:

  1. 1.     Pentru doua sau mai multe persoane din aceeasi institutie participante la acest curs, pretul cursului este 350 lei / persoana. In acest caz, se va intocmi o singura factura, pe numele institutiei, pentru toate persoanele participante la curs.
  2. 2.     Pentru elevi (clasele XI si XII) si studenti, pretul cursului este de 350 lei / persoana. Calitatea de elev/student trebuie dovedita cu o adeverinta emisa de institutia de invatamant care sa ateste acest lucru.

 

Conditii de inscriere: absolventi ai invatamantului general obligatoriu, raportat la data absolvirii; disponibilitate de a participa la cel putin 80% din programul zilnic al cursurilor.

Inscrierea presupune:

1. Solicitarea / completarea si transmiterea formularului de inscriere la adresa:

office@versusproject.ro

2. Achitarea taxei de inscriere (100 lei / persoana)

3. Transmiterea unei copii de buletin la adresa: office@versusproject.ro

Dosarul complet al cursantului cuprinde:

1. Formularul de inscriere completat si semnat

2. Copie dupa buletin

3. Copie dupa ultima diploma de studii sau dupa adeverinta emisa de institutia de invatamant care sa ateste absolvirea invatamantului general obligatoriu.

4. Copie dupa adeverinta care atesta calitatea de elev / student, emisa de institutia de invatamant (unde este cazul)

5. Copie dupa certificatul de casatorie (pentru doamne, unde este cazul)

 

Informatii suplimentare: 0756 463105, secretariat

 

Despre VERSUS PROJECT

Furnizor autorizat de formare profesionala

Confirmare pana la data: 7 noiembrie 2014

Participare: Taxa de participare

Taguri: curscalculatorcalificare