Pachet cursuri acreditate Formator si Manager proiect de la 590 lei!!!

Locul desfasurarii: Sala curs Versus Project

Organizator: Versus Project Brasov

Versus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita sa accesati pachetul special de formare compus din doua cursuri autorizate CNFPA: Formator si Manager Proiect!

 

Prin aceasta oferta speciala, Versus Project se adreseaza personalului angajat din institutii publice, care beneficiaza de un minim de experienta in aceste domenii si de aceea propune un program de curs intensiv, bazat pe experienta cursantilor.

 

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta toate competente specifice celor doua ocupatii si in urma examinarii vor obtine pentru fiecare curs certificatul si suplimentul descriptiv emis de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei.

 

Atentie!

Aceasta oferta este conceputa special pentru angajatii din institutiile publice si se adreseaza exclusiv aceastora. Participarea altor persoane din afara acestor institutii nu este posibila.

 

Perioada propusa pentru derularea celor 2 cursuri: iunie – iulie 2012

Termen limita de inscriere: 27 mai 2012

Loc de desfasurare: Brasov, sala curs Versus Project, str. Traian, nr. 25

Pret pachet (2 cursuri): 700 lei / persoana. Pretul include: taxa de inscriere (200 lei), taxa de participare, suporturile de curs, fise de lucru, cheltuielile de examinare.

Oferte speciale:

  1. Pentru doua sau mai multe persoane inscrise la ambele cursuri apartinand aceleiasi institutii, pretul pachetului este 600 lei / persoana.
  2. Pentru grupuri egale sau mai mari de 5 persoane inscrise la ambele cursuri din pachet, pretul pachetului este de 590 lei / persoana. In aceste cazuri, cursul se poate desfasura si in locatia propusa de cursanti. Pretul include si cheltuielile de deplasare ale formatorilor.

Le multumim pe aceasta cale angajatilor instituiilor publice care au urmat anul trecut cursurile organizate de Versus Project!

De aceea, in cazul in care fostii absolventi doresc participarea si la unul dintre cele doua cursuri din acest pachet pe care nu l-au absolvit, va rugam sa specificati acest lucru ca sa puteti beneficia de reducerile aferente.

Conditii de inscriere: absolventi studii superioare cu diploma de licenta.

Inscrierea presupune:

1. Solicitarea / completarea si transmiterea formularului de inscriere la adresa:

office@versusproject.ro.

2. Achitarea taxei de inscriere (200 lei / persoana)

3. Transmiterea unei copii de buletin la adresa: office@versusproject.ro

* Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile si de aceea ele se pot finaliza inaintea expirarii termenului limita!

Dosarul complet al cursantului cuprinde:

1. Formularul de inscriere completat si semnat

2. Copie dupa buletin

3. Copie dupa diploma de licenta

4. Copie dupa certificatul de casatorie (pentru doamne, unde este cazul)

5. Contract de formare profesionala semnat de ambele parti

Pentru informatii suplimentare: office@versusproject.ro

0756 463105, secretariat

Scrie detalii despre ce se va intampla in cadrul evenimentului: cui se adreseaza acesta, motivul pentru care evenimentul ii intereseaza pe participanti, invitati la eveniment etc.

Despre VERSUS PROJECT

Furnizor autorizat de formare profesionala

Confirmare pana la data: 27 mai 2012

Participare: Taxa de participare