Comunicate Vertical Advertising PR

Vertical Advertising PR

Compania Vertical Advertising PR a emis 3 comunicate de presa

 • Schema certificare #BeSafe

  BUCURESTI - 26 octombrie 2020

  Mandachi Hotel&Spa, Don Stefano Restaurant ╚Öi cele trei restaurante Spartan din Suceava, sunt primele unit─â╚Ťi din industria HoReCa ce primesc certificatul #BeSafe emis de c─âtre organismul de certificare CERTINSPECT REGISTER, care atest─â respectarea ╚Öi implementarea m─âsurilor de igien─â, sanitare, de distan╚Ťare social─â ╚Öi control privind r─âsp├óndirea infec╚Ťiilor cu noul coronavirus, conform schemei de certificare #BeSafe.     comunicatul de presa

 • Inaugurare Spartan la T├órgovi╚Öte, D├ómbovi╚Ťa Mall

  Targoviste - 21 august 2020

  Cea mai mare franciz─â cu carne rotisat─â din Europa, lan╚Ťul de restaurante de tip fast-food Spartan, deschide dou─â loca╚Ťii ├«n aceea╚Öi zi ╚Öi ajunge astfel la al treilea restaurant inaugurat ├«n luna august, asigur├ónd 46 locuri noi de munc─â.
  Din 20 august, clujenii ╚Öi t├órgovi╚Ötenii sunt a╚Ötepta╚Ťi la Spartan, cu produsele tradi╚Ťionale Souvlaki ╚Öi Gyros g─âtite dup─â re╚Ťete proprii, pyta preg─âtit─â pe loc ╚Öi sosurile marc─â ├«nregistrat─â.
      comunicatul de presa

 • Inaugurare Spartan la Vicovu de Sus, Suceava

  Vicovu de Sus - 14 august 2020

  Cea mai mare franciz─â cu carne rotisat─â din Europa, lan╚Ťul de restaurante de tip fast-food Spartan, adaug─â o nou─â loca╚Ťie, pe l├óng─â cele 55 existente: Ora╚Öul Vicovu de Sus, Jude╚Ťul Suceava.
  Din dorin╚Ťa de a sprijini mediul de afaceri, ├«ntr-o perioad─â de mari sacrificii pentru industria HoReCa, c├ónd lupta pentru supravie╚Ťuire este mai puternic─â dec├ót cea pentru extindere, Mandachi Industry, de╚Ťin─âtorul brandului 100% rom├ónesc, Spartan, a hot─âr├ót ca noua unitate s─â fie prima franciz─â Spartan cu redeven╚Ť─â lunar─â zero.
  De asemenea, din luna mai a acestui an, au fost eliminate toate redeven╚Ťele pentru franciza╚Ťi, ├«n condi╚Ťiile ├«n care, din cele 56 de restaurante Spartan, peste 50% dintre acestea func╚Ťioneaz─â ├«n sistem de franciz─â.
  Noua loca╚Ťie francizat─â apar╚Ťine lui Florea Lucian, un antreprenor sucevean de 31 de ani, fondatorul lan╚Ťului AutoAlbina ╚Öi Fryday.

      comunicatul de presa