De ce sa apelezi la un detectiv particular si cum te poate ajuta acesta

BUCURESTI - 16 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Banuiesti ca partenerul te insala? Sau ca un membru al familiei se invarte in cercuri nepotrivite? Ori ai o afacere si crezi ca unul dintre angajati nu este de incredere? Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care poti apela la un detectiv particular.

Sursa: Pixabay.com

Sursa: Pixabay.com

Stresul care vine odata cu problemele mentionate mai sus, dar si cu gandurile macinatoare care nu-ti dau pace pot duce la anxietate si chiar depresie. Pentru a putea afla adevarul in aceste cazuri, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa apelezi la un detectiv particular. 

Aceasta necesitate de a apela la un detectiv particular apare in vietile multor oameni, in momente cheie, cand nu pot afla singuri ceea cce isi doresc sa stie. Daca si tu te afli intr-o situatie similara, in intampinarea ta vin detectiii particulari Vestigo. 

Compania iti pune la dispozitie detectivi profesionisti, mereu pregatiti cu echipamente de cea mai buna calitate, astfel incat nicio misiune nu este prea dificila pentru acestia si te poti baza oricand pe serviciile lor.  

Cine poate apela la serviciile unui detectiv particular si in ce situatii

La serviciile unui detectiv particular poate apela orice persoana, indiferent ca este vorba despre o persoana fizica sau juridica. 

Detectivii Vestigo.ro ofera servicii diverse, de la diferite tipuri de investigatii (persoane, acte, bunuri), supraveghere operativa (filaj sau contrafilaj), operatiuni sub acoperire sau detectare de microfoane. Totodata, Vestigo ofera si servicii de securitate a retelelor informatice office si/sau personale, securizarea acestora si consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor prin internet sau a scurgerilor de informatii esentiale.

Prioritatea unui detectiv particular Bucuresti este aceea de a le oferi clientilor servicii de investigatii private de cea mai buna calitate profesionala si morala. Scopul suprem fiind acela de a fi cat mai aproape de perfectiune in acest domeniu.

Este legal sa apelezi la un detectiv particular? 

O  intrebare pe care multe persoane si-o pun are legatura cu legea. Este legal sa apelezi la ajutorul unui detectiv particular? Ei bine, da. Mai mult, daca este necesar, probele pot fi folosite in instanta, deoarece un detectiv particular are dreptul de a face fotografii, de a supraveghea informativ-operativ persoanele urmarite.

Prin urmare, poti apela oricand cu incredere la serviciile unui detectiv Vestigo. In plus, acesta este obligat sa pastreze confidentialitatea astfel incat nimeni sa nu afle ca ai apelat la serviciile oferite de Vestigo.ro. 

Principiul calauzitor al activitatii Vestigo.ro este urmatorul: detectivul particular este confidentul si indrumatorul clientului. Prioritatea Vestigo.ro este aceea de le a oferi clientilor servicii de investigatii private de cea mai buna calitate profesionala si morala.  

Cat te costa angajarea unui detectiv particular

Cand vine vorba despre apelarea la serviciile unui detectiv particular, primul lucru la care se gandesc cele mai multe persoane sunt costurile. Un tarif detectiv particular difera de la caz la caz, in functie de complexitate, de durata, de locul in care isi desfasoara activitatea (necesita sau deplasarea intr-un alt oras sau chiar in afara tarii), etc. 

Este important insa sa stii ca firma de detectivi Vestigo isi desfasoara activitatea la preturi fara concurenta pe intreg teritoriul tarii dar si la nivel international si este pe deplin angajat sa respecte in raport cu prevederile legale confidentialitatea informatiilor rezultate in urma consultatiilor acordate.

Despre Vestigo

IMPORTANT! In acord cu prevederile legale, VESTIGO – SERVICIUL DE INVESTIGATII PRIVATE are dreptul să solicite oficial de la autorităţile publice sau persoane fizice date despre persoane, bunuri sau situaţii necesare detectivului particular în procesul de investigare. Datele si informatiile solicitate vor fi furnizate cu operativitate.