Cum să alegi husa potrivită pentru telefonul tău?

BUCURESTI - 2 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Multe criterii trebuie deci luate în considerare pentru aceste accesorii de protecție și răspund perfect nevoilor și așteptărilor utilizatorilor de smartphone-uri.

Husele și carcasele pentru telefoane sunt accesorii esențiale pentru protecția telefoanelor mobile. Te intrebi uneori: ce culoare de husă smartphone mi se potrivește cel mai bine? Culorile îți arată personalitatea si cu siguranță ai diverse culori din care să alegi dintre numeroasele referințe. Află mai jos detalii despre husa potrivită pentru tine și pentru telefonul tău.

Carcasă Folio cu deschidere laterală sau capac vertical:

La capitolul huse pentru smartphone, nimic mai fiabil, clapeta se închide și rămâne pe poziție datorită unei lame magnetice. Foarte practice și bine finisate, husele din materiale sintetice profita de calitatea și rezistența materialelor noi. Culorile disponibile sunt destul de clasice, dar asta nu înseamnă că nu găsești huse și de culori mai sofisticate.

Există și huse din piele. Singurul dezavantaj: husele din piele sunt mai scumpe și pot fi greu de găsit pentru modelele de telefoane în afara telefoanelor high-end.

Ce format să alegi?  

În funcție de modelul telefonului tău, poți opta pentru o husa portofel cu clapeta rabatabila în lateral sau o husă mai clasică cu clapă verticală. Ultimul model este mai puțin potrivit pentru telefoanele mari moderne.

În practică, formatul folio cu deschidere laterală devine norma.

Husele folio permit sa pui telefonul în format orizontal pentru a viziona un videoclip, este un avantaj pentru a viziona un film sau pentru a citi.

Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi modelul și culoarea.

Husa moale:

Pentru uz zilnic se recomandă carcase din poliuretan ultrarezistente, transparente, foarte ușor de montat, asigura o buna protectie.

Avantajul acestor carcase din plastic poliuretan este acela ca sunt foarte rezistente si realizate din acelasi material ca si roțile rolelor. Sunt moi la atingere, adesea transparente, uneori cu culori strălucitoare și sunt potrivite pentru toată lumea.

Se poate spala în apă cu săpun, gripul este excelent și păstrează dimensiunea subțire a telefonului.

Pe lângă protecție, se recomandă să plasezi o folie de protecție pe ecran.

Această soluție este cu siguranță cea mai completă la un preț foarte rezonabil.

Carcasa silicon:

Mai veche și aproape pe cale de dispariție, husa din silicon pentru telefonul mobil protejează dispozitivul de tot felul de șocuri. Contactul foarte moale este un pic derutant, siliconul se murdărește foarte repede.

Huse transparente policarbonate dure:

Aceste huse sunt dure și casante și adesea folosite pentru a avea un design aparte. Mic dezavantaj: protecția telefonului mobil în caz de cădere este mai puțin bună, dar carcasa de plastic este cea care se sparge și care permite protejarea prețiosului tău telefon.

Huse de amortizare cu cauciuc:

Carcasele rezistente la șocuri sunt mai groase și oferă o protecție buna la colțuri în caz de lovituri sau căderi. Carcasa rezistenta la șocuri este o alternativă pentru persoanele care doresc o protecție excelentă.

Huse impermeabile:

Aceste huse oferă protecție completă împotriva apei și prafului, telefonul tău este în siguranță. Te rugăm să reții că aceste huse impermeabile trebuie deschise atunci când reîncărci telefonul.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vetter-ro/cum-sa-alegi-husa-potrivita-pentru-telefonul-tau1